Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ertetek el sikert agykontrolla...

Ertetek el sikert agykontrollal? Mire hasznaltatok? Mit sikerult elerni?

Figyelt kérdés
Elvegeztem a tanfolyamot probalom hasznalni, de meg sikert nem ertem el. Mit csibalok rosszul? Irnatok sajat tapasztalatot,

2022. jún. 5. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Az agykontroll, akarmennyire is szeretned hogy mukodjon, altudomany. Ha nem az lenne, minden iskolaban tanitanak es minden tudomanyag muveloi aktivan hasznalnak. Sajnos nem igy van, es nem, nem azert mert 'tiltott' vagy mert valami hatterhatalom nem akarja. A konyv(ek) ma is szabadon hozzaferhetok, csak epp a modszer nem mukodik.
2022. jún. 5. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

1

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de amit írtál, abban kb. annyi logika van, mintha azt jelentenéd ki, hogy a kóros mértékű túlsúly és a dohányzás abszolút nem káros az egészségre, hiszen ha az lenne, akkor egyetlen kövér, dohányzó orvos sem lenne a földön.

2022. jún. 6. 08:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Komolyan szeretnek tudni valami elert sikerrol. Kerhetek beszamolot?
2022. jún. 7. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

En próbáltam sokáig, de nem működik. Te nyugodtan csináld, ha attól jobban érzed magad. Nagyob a füstje, mint a lángja. Agykontrollal fogyott le, - mellette fogyózott, csökkentette a kalória bevitelt, csak ezt nem mondják

Agykontrollal nyelvisgázott le, - igen mert rengeteget tanult, plusz vizuált.

Azt mondanám annyot segít, mintha imádkoznál pluszban hogy elérj valamilyen célt, de önmagában ettől az egvilágon nem történik semmi. Szerelmet, pénzt se lehet bevonzani AK-val, ezt csak azért mondják, hogy végezd el, vedd meg a könyvet. Én nagyon sok hasonló témájú könyvet IS olvastam, mindezeket úgy írom, hogy egy ideig én is hittem benne.

2022. jún. 7. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen,
2022. jún. 11. 11:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 5-os! Leirnad hogy miben segitett? Koszonom.
2022. jún. 11. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amióta megtanultam a fejfájás elleni agykontroll technikát (~30 éve), azóta nekem egyszer sem fájt a fejem.
2022. aug. 20. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!