Ertetek el sikert agykontrollal? Mire hasznaltatok? Mit sikerult elerni?
1
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de amit írtál, abban kb. annyi logika van, mintha azt jelentenéd ki, hogy a kóros mértékű túlsúly és a dohányzás abszolút nem káros az egészségre, hiszen ha az lenne, akkor egyetlen kövér, dohányzó orvos sem lenne a földön.
En próbáltam sokáig, de nem működik. Te nyugodtan csináld, ha attól jobban érzed magad. Nagyob a füstje, mint a lángja. Agykontrollal fogyott le, - mellette fogyózott, csökkentette a kalória bevitelt, csak ezt nem mondják
Agykontrollal nyelvisgázott le, - igen mert rengeteget tanult, plusz vizuált.
Azt mondanám annyot segít, mintha imádkoznál pluszban hogy elérj valamilyen célt, de önmagában ettől az egvilágon nem történik semmi. Szerelmet, pénzt se lehet bevonzani AK-val, ezt csak azért mondják, hogy végezd el, vedd meg a könyvet. Én nagyon sok hasonló témájú könyvet IS olvastam, mindezeket úgy írom, hogy egy ideig én is hittem benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!