Ezek lehetnek jelek a manifesztációmmal kapcsolatban?
Az a gond, hogy a manifesztáció ebben a formában téveszme. Írtam ezzel kapcsolatban ki kérdést, ahol ezt megcáfoltam.
Röviden itt az érvelésem összefoglalva: volt egy csaj annak idején, akinek nagyon tetszettem. De nekem ő nem jött be sem külsőre, sem belsőre. Mi történne akkor, ha ő manifesztálna engem, vajon be tudja folyásolni az én érzéseimet? Nem. Azért nem, mert nekem meggyőződésem, hogy jobb nőt érdemlek nála.
De ha nem hiszel nekem, itt van mégegy érv:
Mit szólnál hozzá, ha egy csúnya, buta, és bunkó srác manifesztálna téged? Be tudna vonzzani? Na, ugye nem...
Ha jól értem, a YouTube-on terjed egy olyan téveszme, hogy bárkit be lehet vonzani. Nem lehet. Nincs rá bizonyíték, sőt, amint ebben a kommentben rámutattam, cáfolható a dolog.
Nem igazán értem a fogalmazásod, de ha arra célzol, hogy valaki majd beleteszi magát a fejembe, az én akaratom ellenére, az illogikus tanítás is.
Most gondolj bele, szerinted nekem mindegy, hogy ki van a fejemben? Az én élmémet én akarom uralni, és ha nekem meggyőződésem, hogy XY nem illik hozzám, akkor ne masszon bele a fejembe! Ha meg is teszi, kivetem onnan.
Az egész manifesztáció ebben a formában egy téveszme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!