Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatalatti befolyásolás? ->

Tudatalatti befolyásolás? ->

Figyelt kérdés

A következő lenne a kérdésem:

Hogyan működik a tudatalatti befolyásolása?Hogyan lehetek vele eredményesebb?

Működik pl az a dolog,hogy felveszek egy hanganyagot mondjuk 1-2 oldalas szövegrészletről és azt hallgatom egész éjjel álmomban,az rögződik?Vagy bármilyen más módszer?

Ötletek?tapasztalatok?Minden érdekelne.

2010. szept. 14. 17:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi.Szóval csak lekell menjek alfába és akkor ha meghallgatom és kijövök alfából,megmarad.
2010. szept. 14. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:
igen, valahogy így tudom :)
2010. szept. 15. 18:56
 13/17 anonim válasza:
én pl felelések elött, mondom magamba hogy 'most én felelek'...és bejön pedig 1:32-höz h én fogok felelni és ez már többször bejött :D és ha ilyen érzésem van inkább tanulok :D
2010. szept. 16. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:

szia!

Az egyik kommentedre reagálnék. Én hallgattam alvás közben hangol leckéket félhangosan, kicsit ingerlékeny lettem másnap. Alkalom adtán kipróbálom nagyon halkan:D

2010. szept. 30. 15:33
 15/17 kripto2466 válasza:
szerintem ez mind kamu hát az agy alvás közbenalszik mert ö boss bakker erre nem gondoltatok? pl:ha csukva a szemed látodmien szinü a párnád? (nem emlékezetböl) ÉSZ=tudás=erő=tudat allatti :)
2010. okt. 2. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Az agy SOHASEM alszik.Csak lelassul.Pont erről beszélnek itt,ez a Tudatalatti lényege.
2011. ápr. 4. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

2010-10-02 12:27

A tudatalattinak semmi köze nincs az Észhez.Olyan dolgokat vesz észre a tudatalattid amiket a józan eszed fel sem tud dolgozni.Az ösztönök is tudat alatt kapcsolódnak be,az álmoknál is,innen ered a szó is,nem a Tudás maga,hanem a Tudat ALATT.

Ez a része az agyunknak messzemenően nagyobb és erősebb annál amit általában használunk tanuláshoz,beszédhez,munkához egyebekhez.Arról nem beszélve hogy ezeket is nagy mértékben befolyásolja.

Bocsi eltértem a tárgytól.:)

Próbáld ki ezt:

[link]

Mindenképp olvasd végig az főoldalt,ott magyarázza el hogy működik!

2011. ápr. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!