Tudatalatti befolyásolás? ->
A következő lenne a kérdésem:
Hogyan működik a tudatalatti befolyásolása?Hogyan lehetek vele eredményesebb?
Működik pl az a dolog,hogy felveszek egy hanganyagot mondjuk 1-2 oldalas szövegrészletről és azt hallgatom egész éjjel álmomban,az rögződik?Vagy bármilyen más módszer?
Ötletek?tapasztalatok?Minden érdekelne.
szia!
Az egyik kommentedre reagálnék. Én hallgattam alvás közben hangol leckéket félhangosan, kicsit ingerlékeny lettem másnap. Alkalom adtán kipróbálom nagyon halkan:D
2010-10-02 12:27
A tudatalattinak semmi köze nincs az Észhez.Olyan dolgokat vesz észre a tudatalattid amiket a józan eszed fel sem tud dolgozni.Az ösztönök is tudat alatt kapcsolódnak be,az álmoknál is,innen ered a szó is,nem a Tudás maga,hanem a Tudat ALATT.
Ez a része az agyunknak messzemenően nagyobb és erősebb annál amit általában használunk tanuláshoz,beszédhez,munkához egyebekhez.Arról nem beszélve hogy ezeket is nagy mértékben befolyásolja.
Bocsi eltértem a tárgytól.:)
Próbáld ki ezt:
Mindenképp olvasd végig az főoldalt,ott magyarázza el hogy működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!