Tudatalatti befolyásolás működik? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Életbevágóan fontos átprogramoznom a tudatalattimat, ebben tudtok segíteni?
Én olyan módszerekről olvastam hogy, állandóan a tudatunkban kell tartani a bizonyos gondolatot, s az megvalósul.
Relaxáció (autongén tréning).. Illetve ellazult állapotban hallgatni egy hanganyagot.
Aki ért el hasonló módon sikereket, az kérem ossza meg velem, köszi!
(Fact)
2009. szept. 6. 20:55
1/3 anonim válasza:
ha saját magadat akarod módosítani így, akkor működik, ahogy leírtad. sokan azt hirdetik, hogy másokat, illetve a körülményeket is lehet így manipulálni, az viszont ordenáré baromság, ha működne, az lenne a legdurvább feketemágia.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen saját magamat akarom..
A tőlünk független körülmények befolyásolását én sem tudom elképzelni sehogyse (pl. időjárás).. Azt hogy más embereket befolyásolni az lehet igaz (volt egy durva emlék, azt álmodtam hogy felhívott a haverom, és tényleg felhívott miután felébredtem, és elkezdi azt álmodta hogy én hívtam őt, azért hívott "vissza".. tudom furán hangzik:D )
Köszi a választ!
(Fact)
2009. szept. 6. 21:26
3/3 anonim válasza:
Sajnos az első válasz adót meg kell hogy cáfoljam ugyanis lehet! mást befolyásolni tudta nélkül is!!! imserősöm Mentalista és ezt velem is megcsinálta sőtt mindeggyik családtagommal és nem mondta el hogy de azt mondta meglehet és azt tettem amit ő gondolt vagy éppen csinűlt előttem de mégsem tudtam hogy az benne lesz illetve valami hasonlót fogok csinálni de a lényeg azt tettem amit ő gondolt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!