Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatalatti befolyásolás? ->

Tudatalatti befolyásolás? ->

Figyelt kérdés

A következő lenne a kérdésem:

Hogyan működik a tudatalatti befolyásolása?Hogyan lehetek vele eredményesebb?

Működik pl az a dolog,hogy felveszek egy hanganyagot mondjuk 1-2 oldalas szövegrészletről és azt hallgatom egész éjjel álmomban,az rögződik?Vagy bármilyen más módszer?

Ötletek?tapasztalatok?Minden érdekelne.

2010. szept. 14. 17:05
1 2
 1/17 M@x ***** válasza:
82%
A Titok féle cuccos tapasztalat is jó?
2010. szept. 14. 17:22
 2/17 A kérdező kommentje:
jöhet az is.
2010. szept. 14. 17:23
 3/17 M@x ***** válasza:
91%
Rajzoltam egy tollat még tegnap és azt mondtam h ezt meg fogom találni 2 napon belül, és ma ahogy tekerek valami azt súgja menjek be egy mellékutcába. Hát bementem és ott volt előttem pont az a toll amit én rajzoltam!
2010. szept. 14. 17:25
 4/17 A kérdező kommentje:

Tehát ha pl én rajzolok egy ellenörzőt és beleírok egy jegyet és azt mondom: ez lesz az érdemjegyem, akkor valóban az lesz?

Használtam már a Titkot sokszor is,de így még nem..csak célkitűzéssel. És az sikerült is.

2010. szept. 14. 17:27
 5/17 M@x ***** válasza:
de ahhoz totálisan hinni kell a titokban! és pozitívan kell gondolkozni! Mindig mindennek a jó oldalát kell meglátni!!!!
2010. szept. 14. 17:33
 6/17 anonim ***** válasza:
73%

a hanganyag akkor rögződik, minél többször meghallgatod

minek ehhez tudatalatti?

pl én a cd-men már azt is tudom, melyik szám után melyik jön

2010. szept. 14. 17:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

hát ez mesés, de e kérdező nem a cédékre gondolt.

amúgy valszeg jegyeknél ez nem annyira jön be. azt tudod erősíteni, hogy minden eszedbe jusson dogaírás közben, esetleg könnyen megtanuld az anyagot. de a jegyet nem lehet ezzel változtatni.

2010. szept. 14. 18:12
 8/17 A kérdező kommentje:
Én arra lennék kíváncsi,hogy ha vmit alvás közben hallgatok,az sokkal jobban berögződik?Mert hallottam olyanról,hogy ez olyan mint egy hipnózis. Tudatalattid felfogja a külső üzeneteket,mert egyfajta alvás állapotba kerülsz,és mikor felébredsz minden más. pl egy szóval belehet azt rögzíteni,hogy ha azt mondom: taps, akkor te tehetségesebben rajzolsz stb.
2010. szept. 14. 18:17
 9/17 M@x ***** válasza:
és neked van ilyen hanganyagod???? Ha van linkelj lécci!
2010. szept. 14. 18:33
 10/17 anonim ***** válasza:
már voltam, nemtom, hányadik válaszoló. közvetlenül alvás előtti állapotban marad meg, ha lejátszod, ezt hívják alfának. nem tudok róla, hogy alvás közben is hatékony lenne, de nem tudod magad olyan jól kipihenni :P
2010. szept. 14. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!