Önszuggesztió esetén mennyire okos a tudatalatti? Érti a számokat?
Elkezdtem fogyókúrázni, mozgok, máshogy táplálkozom. Arra gondoltam megfejelem a folyamatot egy kis szuggesztióval, azaz miközben teszem a dolgom, olyan mondatokat hallgatok, amelyek kifejezik a célomat.
Tegyük fel azt akarom, hogy 50kg legyen a tömegem. Ha a tudatalattimat ezzel a mondattal bombázom, hogy "50kg a súlyom!", akkor ezt idővel megérti, és gyorsítani fog a fogyásomon, vagy számokkal nem igazán lehet rá hatni? Azért kérdem, mert ha meg azt a mondatot ízlelgetem, hogy "Karcsú vagyok" akkor meg nem érzem elég konkrétnak dolgot, hiszen szubjektív hogy kinek mi a karcsú... A racionális tudatom jobban szereti a jól meghatározható, ellenőrizhető tényeket, de vajon a tudatalattim megérti?
könnyűnek érzem magam, mintha lebegnék. jól áll nekem a bikini. a pasik megfordulnak utánam az utcán, szinte már zaklató. stb.
Azt mondogasd, amit igazán akarsz. 50kg nem lehet cél, mert semmi értelme.
Regressziós hipnózisban lehet megérti ezt a szukszcesszív tudatod, miközben dehibernatív transszendentális meditatív fázisba lép approxcimatív módosban.
Többszőr próbáltam, használt...!
20:26,
Többször próbáltad... Megosztanál velünk néhány ilyen tapasztalatot?
20:26 vagyok...
Szívesen megosztom tapasztalataim.
Úgy vettem észre magamon, hogy a dolog kulcsa a Regressziós hipnózis. Ezt általában transszendentális meditációval érem el. Mindíg igyekszem elkapni a megfelelő pillanatot, amikor még képes vagyo a tudatalattimmal kommunikálni. Innentől megy mint a karikacsapás, hiszen a tudatalatti még hibernatív állapotban van, tehát nem önállósítja magát és végrahajtja az utasításokat. Demoralizálva ezáltal a regresszív zóna interpretériumait.
Remélem érthető voltam...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!