Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Manifesztálás közben hirtelen...

Manifesztálás közben hirtelen 1-2 másodperces képvillanásom,hallucinácóm volt?Ez mi volt?

Figyelt kérdés
Több mint 20 perce már manifesztáltam és hirtelen 1-2 másodperces villanás,képzelet jött.Egy női sikolyt hallottam a fejemben.Szószerint egy sikolyt hallottam.Nem is tudtam utána folytatni a manifesztációt,olyan váratlanul történt.Ez mi volt?Mi volt az oka annak,hogy én egy ilyen élményt át éltem?Ilyen még nem történt velem.

2022. febr. 25. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Többször előfordult velem is,én se jöttem rá hogy mi lehet az,úgy hogy én is azt várom hogy írjanak a válaszadók
2022. febr. 25. 17:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy annyira erős a manifesztálás,hogy ilyenkor részleteket látunk a jövőből amivel kapcsolatban manifesztáltunk :D
2022. febr. 26. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Zavar van az ERŐ-ben. Csak óvatosan a manifesztálással, mert könnyen magadra manifesztálsz egy lipicai mént. Valószínű, hogy a Te sikolyaidat hallod a jövőböl, mikor a mén belédhatol.
2022. febr. 28. 12:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Vicces vagy!ja mégsem....
2022. márc. 1. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:

A képvillanás nem hallucinálás, hanem vizionálás.

Hallucináció közben nem lévő hangokat hallasz.

2022. márc. 2. 08:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja.értem.oké.de mégis mitől lehetett ez?mi volt ez?van valami tipped?
2022. márc. 2. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!