Hogy találhatnám meg a szerelmemet?
Ott kezdődik a történet, hogy kamasz korom végén volt egy halálközeli élményem, amikor is az istenlétbe emelkedtem. Ott éreztem, hogy az ami én vagyok, egyedi, de van egy másik olyan mint én, aki a tükörképem, és felé végtelen szerelmet érzek, míg végtelen másikra végtelen szeretetet.
Amikor visszajöttem az életbe, utána jártam ennek, és így fedeztem fel az ikerláng fogalmát, avagy a lelked másik fele.
Rá pár évre meditációimmal sikerült annyira megnyitnom magam, hogy érrztem őt valamennyire.
Ez odáig fajult, hogy egy ideig hivogattuk egymást. Annyira mély, magas, szellemi állapotba tudtunk meditálni annak idején, hogy képesek voltunk felhívni magunkra a másik figyelmét, és éreztük a másikat valamennyire, és hogy ránk figyel, szeret, és hasonlók.
A spirituális fejlődésem érdekében engem megfosztottak ezektől a kapcsolódási képességektől pár év lefolyása alatt.
Most, hogy már sokkal jobban egyensúlyban van az életem, újra előjöttek az érzékelések.
Képes vagyok valamennyire érezni, de nagyon halvány. Nagyon sokszor semmit se érzek belőle, csak hogy van, él, meg talán, hogy ébren van.
De néha nagyon könnyen, egyértelműen látom, hogy milyen jellegű a figyelme, kb milyen hangulatban van.
Több mint egy hétig próbáltam hivogatni, rengeteg féle háttérrel, de mindig ugyanaz volt az eredmény, észre se vett.
A kérdésem, hogy mit tehetnék azért, hogy találkozzunk.
Az utóbbi évben végig manifesztáltam.
Ha rá gondolok, gyönyört érzek, hogy egymáséi vagyunk, és örökké együtt vagyunk, teljesen.
Most az életem is olyan lett, hogy bármi érkezhetne bele, nem rombolná szét. Helyén vagyok anyagilag, mentálisan, és spirituálisan is. Minden területen tele vagyok projektekkel és rövid és hosszútávú tervekkel, és már két hónapja minden sokkal gyorsabban és könnyebben fejlődik, gyógyul, mint azt gondoltam volna.
Még sem kapok egy olyan társat magam mellé, aki képes lenne befogadni a fényemet, sőt egy simán spirituális embert sem, nem hogy a lelki szerelmemet.
8-as igen. A növény láthatóan panaszkodik ha a gazdija nem locsolja meg, a mimóza morcosan bezáródik ha hozzáérsz. A kutya ha bántja valaki akkor hangosan panaszkodik vagy csahol hogy bántják még utána is. Ha nem adsz neki kaját kunyizáskor van hogy panaszkodva nyüszít vagy panaszkodik az embeenek ha a másik az ő tányérjából eszik.
Szerintem probalj felhotlenebbul élni és annak a másiknak a szabad akaratát meghagyni nem zaklatni ilyen gondolatban kuldott uzenetekkel hogy gyakoroljon, gyakoroljon, gyakoroljon. Ha tényleg egymashoz tartoztok akkor az ilyen kényszeres dolgoktol mentesen is egymasra fogtok talalni. Az isten dolgos elképzelésedre meg csak azt írom, hogy na es mi van akkor ha te talalkozol azzal az emberrel akirol irsz felismered es kiderul hogy teljesen maskep gondolkodik errol es ez csak a te fantazmagorad es az a masik ateista es elhatarolodik minden ilyen dologtol amirol irtal. Na akkor mit fogsz kezdeni ezzel? "Istenlétbe emeltek téged, meg isten szolga?"
Háát nem igazan tudod mi az hogy szabad akarat es szabad akarat joga sajnos ezek alapjan.
#22, Ennél felhőtlenebbül élni nem hiszem, hogy tudnék. Hogy legyen kevesebb felhő a nullánál?
Én örülnék neki, ha én nem gyakorolnék, és ő küzdene értünk így.
Régen is volt egy időszak amikor hivogattuk egymást, és nagyon örültünk neki, amikor a másik kezdeményezett.
Azt írod mi van ha ateista. Te láttál már spirituális bölcset akinek vallása van, mint az ateizmus?
A mi formánkban az "isten dolgos" ügyek egyszerűek. Vagyunk, létezünk. Kész. Szolgáljuk a létezést. Nincs vallásunk.
Mi nem határolódunk el semmitől sem. Minden van, mindennel asszimilálódunk.
Szerinted nem tudom. Szerintem csak nem látod amit írok.
#24, Kihagytad a "számomra" szót az első mondatodból véletlenül. Szokj rá, hogy nem felejted el, ez a legfontosabb szó az ilyen mondatokban. Illik nem kihagyni.
Igen tudtam. Most is tudom. Akármikor érezhetem.
Megfosztottak attól, hogy olyan mélyen belemerüljünk az igazi létbe, hogy tudjunk egymásnak olyan erősen üzenni, hogy a másik felfigyeljen rá.
Passz. Spirituális vezetőink gondolom. Mit számít?
#25 Ezt csinálom már kamasz korom óta.
"#24, Kihagytad a "számomra" szót az első mondatodból véletlenül. Szokj rá, hogy nem felejted el, ez a legfontosabb szó az ilyen mondatokban. Illik nem kihagyni."
Nem hagytam ki semmit. Ha tudnád ki ő, nem itt kérdeznéd a gyk-n.
"Igen tudtam. Most is tudom. Akármikor érezhetem.
Megfosztottak attól, hogy olyan mélyen belemerüljünk az igazi létbe, hogy tudjunk egymásnak olyan erősen üzenni, hogy a másik felfigyeljen rá.
Passz. Spirituális vezetőink gondolom. Mit számít?"
Azt írod, hogy Isten voltál vagy vagy, de Istennek nincs szüksége spirituális vezetőre, és ha Isten akkor nem tudják megfosztani semmitől. De a kommunikációt sem tudják lekorlátozni. Passzolod a kérdést, ergo magad sem tudod.
Én amugy ateista vagyok, de ugye a vallások mondják, hogy Isten mindenható, ergo bármire képes, szóval ezek alapján már ellentmondás amit írtál.
#27, Olyan kis cuki vagy.
Kis egy dimenziós.
Te maga vagy a hiedlem. Te maga vagy a vallás.
És még is azt hiszed van bármi fogalmad istenről.
Tudatlanságod és tudáshiányodat másokba vetíted ki mint ellentmondás.
Mintha azt hinnéd csak 4 szín létezik végtelen helyett.
Kérlek ne írj ide többé.
28-as úgy látom te is olyan típus vagy, aki nem fogadja el, ha más másként látja. Bár cukinak neveztél tudom, hogy igazából a kis egy dimenziós megnevezés lenézés volt. Sajnálom ki kell ábrándítsalak 3D-s vagyok minden hogyan.
Nem ismersz. Mint ahogyan én se téged. Én csak tényleg nem értettem, hogy azt írod Isten voltál, de letiltottak a társadról, a spirituális vezetőid. Nem vagyok vallás, mint írtam én nem vagyok vallásos sem, csak a vallásos emberek hite szerint Isten mindenható, magyarán ilyen formán ellentmondás az amit írsz, hogy elvették a képességed a spirituális vezetők, na de Isten felettük is áll, magyarán hogy?
Nem én tudom, hogy nem 4 szín létezik, és ismerem a Pantone színskálát is, szóval ebben is tévedsz. Ja és abban is hogy én egyszerű vagyok. :)
Ne aggódj tiszteletben tartom a kérésed a kérdésedhez több választ nem írok, de csak a kérdésedhez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!