Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van egy lány akivel kölcsönöse...

Van egy lány akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak, milyen technikákkal tudnám elérni, hogy elhívjon randizni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Hagyj névtelenül egy szál rózsát/akármilyen virágot és írd egy rövid cetlire hogy "Valakinek nagyon tetszel"

Ettől kiugrik a bőréből örömében, aztán ha "véletlen meglátja hogy te hagyod neki a virágokat akkor ha viszont tetszel neki, rá fog kérdezni.

2021. dec. 11. 23:15
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Ne fogadd meg a fenti rossz tanácsot, csak a pénzedet pazarlod.

azzal fog randira menni, aki

- aki hívja,

- tetszik neki és

- arra a kérdésére, hogy "Te küldtél névtelenül virágot?" ezt válaszolja "Persze!".

2021. dec. 13. 08:11
 13/20 anonim ***** válasza:
12-es ez egyátalán nem rossz tanács, az előbb lett kifejtve hogy a kérdező nem tudja konfrontálni ezzel a kérdéssel. Ha a lány kicsit is romantikus alkat imádni fogja. Nem mellesleg ha te sajnálsz egy csoki árát attól akit szeretnél megszerezni magadnak akkor nagyon sajnállak. Nyilván télen nem a legegyszerűbb művelet de az év többi részében bárhol szerezhet akár egy pitypangot is.
2021. dec. 13. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
ha bejössz neki, akkor tök mindegy, mit csinálsz, előbb-utóbb úgyis engedni fogja, hogy elhívd randira.
2021. dec. 14. 07:51
 15/20 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg hogy én nem szeretném. És mellesleg nem fiú vagyok.
2021. dec. 14. 12:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Ohh. Várj a kiszemeltednek tudod a preferenciáját?

(mellesleg nem muszáj randinak hívni azt, ha elmentek kávézni, vagy vásárolni kettesben)

2021. dec. 14. 13:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
15# A kiszemelted is homoszexuális, vagy egy heterót akarsz megvezetni? Ha elhívatod magad akkor úgy lesz kerek, ha a másik fél tud róla, hogy ti randevúztok. Oké?
2021. dec. 14. 14:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindketten biszexuálisok vagyunk.
2021. dec. 14. 16:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Maradi vagyok, pasi hívja el a nőt. Melegéknél (bi, mindegy) a logikám szerint egyenlőség van. Tehát ugyanúgy el kellene hívni mindenkinek mindenkit. Ez alapján nagyon gáz amit csinálsz. Nem mered? Akkor nem is tetszik annyira az illető, csak szórakozni akarsz tét nélkül. Mert az, hogy a torkodban dobog a szíved, ver a víz, ájulás környékez, stb., stb. az nagyon nem ugyanaz, mint, hogy nem mered és nem is teszed meg.

Fú, nagyon taszító amit csinálsz.

Ami még elfogadható, ha a beszélgetést tereled a kajálásra-sörözésre-mittudoménmire és akkor bedobod, hogy itt meg ott nagyon jó ez meg az van, menjetek el megkóstolni.

Ha heteró vagy és csak divatból szórakozol, akkor oké, mert ez valahol komingoutolás lenne amit esetleg mégse kéne. De akkor tegyél le erről és pasikra fókuszálj. Kicsit olyan, hogy nem szimplán játszol a másik érzelmeivel, még azt is elvárod, hogy a másik dolgozzon meg azért, hogy te szórakozhass vele. Mert ugye ő hívott, te csak sodródtál.

Ez nem így működik!

2021. dec. 14. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb módszer, mondjad neki: "Tetszel nekem, ha én is neked, hívj el randira!"
2022. jan. 3. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!