Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll és a vonzás...

Az agykontroll és a vonzás törvényének mennyire állnak közel egymáshoz? Többi lent

Figyelt kérdés
Nagyon Sokat használtam a vonzás törvényét és sikereket is értem el vele. Magam is meglepödtem rajta milyen nagyságú sikereket. De most rendgeteg negatív érzés van bennem, olyan amiről az agykontrollosok számolnak be, az agykontroll veszélyeiben.
2020. okt. 24. 16:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak annak van hatalma feletted, amiben hiszel. Ha megtagadod a negatív gondolatokat, akkor nem lesznek hatással rád. Vagyis ne gondolj rájuk egyáltalán, ne pörgesd az agyad rajtuk.

Az egyik kedvenc idézetem Annura-tól az egyik ASMR videójában: "Do not allow yourself to become comfortable with these thoughts."

2020. okt. 24. 17:45
 12/25 A kérdező kommentje:
10es, lelkiismeretfurdalás, félelem, szomoruság és düh! Ezek az érzelmek ezelött nem voltak rám jellemzők. Kontrollálhatatlan negatív gondolatok érzések.
2020. okt. 24. 17:56
 13/25 anonim ***** válasza:

Na erre pont jó lesz az agykontroll.

Kezd el meditálni, menj el tanfolyamra.

2020. okt. 24. 17:59
 14/25 A kérdező kommentje:
Agykontrollos vagy? Vannak programok ezekre az érzelmekre?
2020. okt. 24. 18:07
 15/25 A kérdező kommentje:
Agykontrollosok is szoktak írni ehez hasonló sőt, intenzívebb negatív, gyötrő érzésekröl.
2020. okt. 24. 18:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, félelem szomorúság , nálam is előjön, meg negatív gondolatok, mint egy szemtelen légy.De nem hiszem köze lenne a vonzás törvényéhez. Inkább ahhoz, hogy érzékenyebbek lettünk.Nagyobb empátia.
2020. okt. 24. 18:20
 17/25 A kérdező kommentje:
Nekem utána váltak intenzivé ezek az érzések amikor sokat vizualizáltam és az érzelemimet megprobáltam átcsoportosítani az elégedetségre a bőségre. Én úgy gondolom hogy azért van ehez a vonzás törvényenek közze.
2020. okt. 24. 19:16
 18/25 anonim ***** válasza:

Olavsd el a könyvet.

Ha nem akarsz elmenni tanfolyamra.

És van a youtubeon, meditáció.

Azzal kezd.

2020. okt. 24. 19:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Baromira félre van értve itt egy csomó minden.

Ha valaki hisz valamiben és van célja - pl. el akarja érni amiben hisz, akkor tesz érte, nem ül a fenekén és vár tátott szájjal valamire, hanem teszi amit tennie kell a cél elérése érdekében, foglalkozik az adott dologgal mentálisan, fizikálisan, mindenhogy. Mivel tesz érte, meg fog valósulni.

Ha csak várja a sült galambot, akkor a hite csak ábrándozás, álmodozás, soha nem fog megvalósulni, vagy nem úgy ahogy ő szeretné.

2020. okt. 28. 09:29
 20/25 anonim ***** válasza:

vicces hogy mennyi sok gyökér ember van itt, és úgy a világban :D Akik ellenzik, csak annyit kérdezek tőlük: miért jó neked, hogy meg se próbálod de beletörődsz hogy szar az élet és nem létezik ilyen ami jobbá teheti? Valami kényszeres mazochista vagy aki imád szenvedni és nyivákolni? Ha meg esetleg megpróbáltad, de nem vált be, és azért utasítod el, nem lehet hogy szarul csináltad? Nem lehet hogy még 10x meg kellene próbálni és ha akkor sem jön be, akkor max annyit mondani hogy NEKEM nem működött, de más azt mondja neki igen?

Az ilyenek semmit sem fognak elérni az életben, örök lúzerek maradnak, és mindig csak más sikere után fognak sóvárogni mert nekik szar az életük. Ha nem hiszel benne ne higgy, de elutasítani ami nincs bizonyítva? pfff :D

2020. okt. 31. 23:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!