Lehetséges konkrét személyt bevonzani? Ha igen akkor hogyan?
Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 16:41
2/7 ******?! válasza:
Lehetséges... Ha vasból van te pedig mágnes vagy.
3/7 anonim válasza:
Agykontrollal biztos nem, az nem erre való.
5/7 anonim válasza:
Igen, nekem eddig minden esetben sikerült. Annyi, hogy valóban időbe telt és akkor kaptam meg, mikor már nem is gondoltam rá - olyannyira nem, hogy mindig utólag esett le, hogy jééé! ☺️
6/7 De La Cruse válasza:
Kit és mire.
Lehet de vedd figyelembe az ő saját akaratát is.
A nem az nem.
7/7 anonim válasza:
...Naná! Azt a fajta "metodikát" peniglen úgy híják: KÖLCSÖNÖS VONZERŐ! (Szekszuális, vagy a-szexuális értelemben véve...)
Nincs hozzá minden esetben alkalmazható "recept", ugyanis SZEMÉLYISÉGFÜGGŐ! (Mármint a TE személyiségedtől, illetve a "célszemély" személyiségétől függő dolog.) Meglehet ugyanis, hogy az a "technológia", ami egy bizonyos személy estében már egyszer "bejött" neked (célt értél vele), az a "tech" egy másik személy esetében totál kudarcos lesz!
Szóval nem egyszerű dolog ez... Egy azonban biztos: erőszakkal (erőszakossággal), csak primitív embereket tudsz "bevonzani" a "bűvkörödbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!