Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges konkrét személyt...

Petrus1882 kérdése:

Lehetséges konkrét személyt bevonzani?

Figyelt kérdés

Én nem az agykontrollt használom, hanem a titkot, (csak ez a kategória illő rá)

Az én kis törtenetem lassan 1éve tart, betegesen beleszerettem egy fiúba, elég makacs mivel bika a horoszkója:) nagyon szeretem őt, annyira futottam már utána, hogy már utált, tiszta szívéből, aztán megismertem a titkot, eslsőre teszteltem kis dolgokon, mert nem hittem benne, aztán elkezdtem alkalmazni ( vizualizálni) arra, hogy ezzel a fiúval együtt vagyok, stb... 3hónap meditálás után, sikerült bevonzanom úgy, hogy csak szex volt, azthittem, hogy beteljesült a kívánságom. De nem... Továbbra is utált, gyűlölt stb... Aztán màr le is tettem erről, hogy én meditálgassak meg ilyenek, attól ugyanúgy beszélgettünk, de maradt az utálat részéről, aztán még mostis legutóbb azt írta, hogy bár ne kelnék fel többé, és másnap, mintha misem történt volna, mintha kicserélték volna, azt mondta, hogy picit szeret, és barátként eltud képzelni ( tényleg egyik pillanatról a másikra változott meg) mostmár 1héten belül 3x találkoztunk, voltunk moziba is, de a mai nap megint olyan volt mint régen, fejemhez vágta, hogy bànja, hogy adott egy új esélyt, stb... Mondtam neki, hogy oké, akkor zárjuk le, de most végleg, és felvolt háborodva, hogy miaz, hogy én feladom, akkor csak ennyire volt fontos, meg, hogy akkor nem is szeretem igazán.... Nagyon nehezen engedett magához, már nem utál :))

Lehet ebből valami komolyabb is? Ha újból elkezdek rá meditálni, lehetséges, hogy teljesen magamhoz vonzom Őt? Vagy már épp úton van már, csak mivel nem egy tárgy, neki is vannak érzései stb, így kell még idő ahhoz, hogy az enyém legyen? Sikerülhet?

2014. febr. 4. 16:35
 1/9 Mirk ***** válasza:
100%

Tehát te szereted, ő utál, aztán szexeltetek, miközben utált, aztán szeretett, majd megint utált, és mikor vége lett volna megint szeretett és ismét utált.

Sokkal nagyobb gondok vannak itt a meditációnál mindkettőtök esetében.

2014. febr. 4. 16:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Màr nem utál
2014. febr. 4. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan szekér után futsz, ami soha nem vesz fel. Ha egyik pillanatról a másikra kezd utálni, akkor nem ígérek fényes jövőt vele. Keress egy normálisabbat, a te érdekedben...
2014. febr. 4. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha hajlandó voltál dugni vele, miközben nem is jártatok, akkor mit csodálkozol, hogy újra és újra kihasznál? Itt egyszerűen csak annyiról van szó, hogy könnyebb neki elvinni téged moziba, mint felfújni egy guminőt.
2014. febr. 4. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Drága kenyér...
2014. febr. 4. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra próbálj meg meditálni, hogy az történik ami mindkettőtök számára a legjobb.

De mindenféle meditációtól függetlenül:

Egy kapcsolathoz két ember kell, nem erőltetheted rá magad másra. A másik, hogy -szerintem- hagyd hogy a férfi udvaroljon neked. Ez a fiú elég labilisnak tűnik a leírásod alapján, de a kapcsolat is elég fura. Mi az hogy utál, aztán nem annyira utál, szexel azzal akit utál, aztán így bánik veled. Szerinted becsül téged ez a fiú? Szerintem tele van problémákkal, amiket rád is kivetít. Mindenesetre elég kisfiús még....

2014. febr. 4. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Azota semmi nem volt, akkor az 1x sexeltunk... Most tenyleg barati a kapcsolat, csaj neha olyan furcsa, multjor is szova tette, hogy elforditottam a telefont, mikor irt baratnom
2014. febr. 4. 18:52
 8/9 anonim válasza:

"Lehetséges konkrét személyt bevonzani?"

Válaszolnak Neked ebben a videóban:

http://www.youtube.com/watch?v=E5rDTkKkZcY&list=PL2ns7-5NVNs..

2014. febr. 14. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem utál téged. Szerintem utálja, hogy úgy érez irántad, ahogy nem akar (vmiért). Nem akarja beismerni, hogy milyen erős érzelmeket váltasz ki belőle. Apránként enged egy kicsit, majd visszakozik. Nem veled van probléma (bár ha erősen nyomultál az elején, nem tehettél túl pozitív benyomást rá), hanem vele.

B. verzió: nem szeret, de mivel te úgy szereted, ahogy még soha senki, próbál egy esélyt adni neked, és magának, de nem igazán tud azon változtatni, ahogy érez irántad.

De mivel régi a kérdés, ez nyilván már kiderült. Kíváncsi vagyok hogy alakult a dolog.

2016. máj. 31. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!