Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy lehet bevonzani Jézuskáná...

Hogy lehet bevonzani Jézuskánál, a karácsonyi ajándékot?

Figyelt kérdés
Lehet hogy kapok ajándékot, de azt mondták Istennel a kapcsolatom csak a gyóntatómra vonatkozik, így nem montam el a szüleimnek mit szeretnék, de Jézus tud mindent. Hogyan vonzam be azt az ajándékot amit szeretnék ? Tudom nincsen sok időm, de kéne a Ferrari matchbox.
2013. dec. 24. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem használj óvszert.
2013. dec. 24. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy matchbox?

Az néhány száz forint, max. 2000-ből megvan.

Az igazi nagy Ferrári, na az keményebb dió.

De ahogy Július Caesar mondotta vala anno:

"Alea iacta est " azaz "A kocka el van vetve" már, szóval már azt kapsz, amit vettek neked. Most már késő mondani bármit, legfeljebb a következő szülinapra, névnapra, Húsvétra reménykedhetsz az általad vágyott, de velük nem közölt ajándékban...

2013. dec. 24. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Én be akartam vonzani a karácsonyfát. De, ahogy mágnessel hadonásztam. megrázott az áram. lehet, hogy az ajándékot is mágnessel kell bevonzani csak vigyáz a vezetékekre.

Üdv, J Ügynök :-D

2013. dec. 24. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
sehogy ba.......meg
2013. dec. 28. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!