Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt a karácsonyi "zenecédét"...

Ezt a karácsonyi "zenecédét" keresem a neten, valaki tud-e segíteni?

Figyelt kérdés

A családi karácsonyok elmaradhatatlan kelléke volt, valahogy ez jelenti nekem az ünnepi hangulat megalapozóját. :) A CD sajnos elveszett, és nem találom meg a netes verziót sem... Egyszer rábukkantam egyik számra ebben a feldolgozásban, de sajnos már azt sem találom. Ha valaki tudna segíteni hátha megvan az összeállítás az interneten, vagy esetleg valakinek, aki el tudná küldeni. Ha egy-két számot megtalálnánk ebben a feldolgozásban az is elég lenne, meg szeretném lepni az idénre ismét összeülő nagy családot :) Köszönöm a segítséget!

Erről a CD-ről van szó: [link]

2013. dec. 23. 22:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálunk nem pont ez volt, hanem egy bizonyoz "Szép Karácsonyéjj", de az eleje ugyanez. Csak egyenként találtam meg itt:

http://www.youtube.com/results?search_query=sz%C3%A9p+kar%C3..

de ha csinálsz egy lejátszási listát a Youtube-on, akkor folyamatosan lejátssza :).

Amúgy megvan nekem. Feltölteném pl. fájlcserélőre, de mire letöltöd, vége a Szentestének :).

2013. dec. 24. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!