Karácsonyi nagy kajálások miatt nem szeretnék hízni, mit tegyek?
5 kilót? De azt hogyan? Ezt sosem értettem. Hogyan szedsz össze 45000 plusz kalóriát (az OK, hogy a fogyás nem kalória alapú csak, de 5 kiló zsír eltárolásához muszáj a neki megfelelő energia, plusz egy kicsi a tárolás költségeként, de az nem tudom, mennyi)? Nekem ehhez hónapok kemény munkája kellene... Tudom, van, aki tud nagyon sokat enni, de ennyit rövid időn belül..?
A kérdésre a válasz számomra elég egyszerű, ne zabálj. Jó az Neked, ha túleszed magad? Nekem az nem lenne jó érzés. Ha picit felszedsz, majd lemegy, ha visszafogod magad, rendesen eszel és mozogsz, de az a pici nem is igen tud látszani, nem fáj senkinek, ha lassan megy le. 5 kiló zsír pedig nem megy le egy hét alatt, ahogy felmenni is nehezen tud, de azért az még elképzelhetőbb extra esetben.
#2 :D
Köszi, jót nevettem....
Egyébként igaza is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!