Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg van a lélektársam! De ha...

Meg van a lélektársam! De ha a vonzás törvényét nézzük akkor nem lehet személyt bevonzani?

Figyelt kérdés

Olvastam a Lélektársad titka c. könyvet, csak alkalmazni nem tudom. Ugyanis meg van a tökéletes személy aki életem szerelme, más nem is illene hozzám ennyire. Teljesen ikerlelkek vagyunk, azt is megérezzük hogy mi történik a másikkal km-ekkel odébb.

Össze szeretnék jönni vele! Hogyan vonzhatnám be őt? Ő is szeret engem, csak nagyon nehéz vele az érzésekről beszélni. Szóval kéne egy kis "szellemi erő" amivel rásegíthetnék. Segítsetek légyszi, írjatok bevált tippeket!

Olvastam ezen az oldalon hogy már több embernek sikerült a kiszemeltjét bevonzani és bevált nekik.

Ez egy csodás szerelem lenne! És félek hogy ha nem jön össze akkor teljesen elszakadunk egymástól! Szóval segítsetek légyszi!!

És csak olyanok írjanak, akik hisznek a vonzás törvényében!

2012. márc. 18. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meditatív vagy ahhoz közeli állapotba kerülni és képzeld el őt, mint szerelmet. (Ahogy átölel, megcsókol stb.) Mivel "ikerlelkek" vagytok, lehet, hogy ezt teszi ő is, ez dupla esély a sikerre!
2012. márc. 18. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Olvastad a 'vonzás' írójának a második könyvét? Gondolom nem, csak úgy vírít róla, hogy kamu(alig kelt el 1000-2000 példányban), csak a pénzért írta, de 2x nem tudta eljátszani ugyanazt az envivokáción és ködösítésen alapuló zagyvaságot.

Tanácsom, felejtsd el ezt a vonzásos mesét, vannak sémák, amik alapján meg lehet állapítani, hogy 2 ember összeillik-e. Amennyiben jó a megállapításod csak kezdeményezned kell.

2012. márc. 18. 19:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Én a Kérd és megadatik! című könyvet olvastam (az is a vonzás törvényére épül) Rhonda Byron Erő c. kötetén én is átláttam egyből.

Az első válaszolónak köszi :) Megpróbálom. Tárgyakat már sikerült bevonzanom :)

Írhattok még válaszokat, nagyon jól jönnének még tanácsok, történetek!

2012. márc. 18. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rosszul gondolod, mert a lelkitárs sosem lesz a lelkitársa 'szerelme'. Amlelkitárs akkor belép az életünkbe amikor szükségünk van rá, amikor úhgy érzi nincs rá szükség, úgy lép ki az életünkből, mintha ott sem lett volna. De gondolom ez nem volt benne a könyvben. A vonzás törvénye meg csak azt vonza be az életebe, amire tényleg szükséged van, valószínűleg erre a férfira nincs. Meg gondolkozz el azon, hogy ha ő is szeretne tényleg, akkor lépne, és nem neked kellene 'vonzogatni'.
2012. márc. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!