Ezt hogyan vonzzam be a vonzás törvényével?
Figyelt kérdés
Tudom,h a gondolatnak teremtő ereje van és pontosan meg kell fogalmazni,de ha én holnapra akarok valamit,hogy a buli úgy sikerüljön azzal a személlyel,akivel én akarom,akkor elég csak elképzelni vagy hogyan csináljam?2012. márc. 16. 23:35
1/2 étoile et lune válasza:
Ilyesmit szerintem nem lehet bevonzani, mivel nem csak rajtad múlik a dolog, mások kedvét meg nem nagyon irányíthatod, viszont befolyásolhatod a puszta társaságoddal. Érezd jól magad, legyél kedves és kész, nem kell ide vonzás, max vonzódás.
2/2 anonim válasza:
Nagyon jól tudod, amire gondolsz, az megvalósul, ezt tartja a vonzzás törvénye. Minden, amire gondolsz, valóssággá válik. De azért jó, ha ezt tudatosan irányítjuk egy kicsit. Pl: azzal, hogy elképzeljük úgy, mintha már megtörtént volna.... képzeljük el úgy, mintha már átéltük volna úgy, ahogyan szeretnénk, hogy történjen. Ennyire egyszerű, mindent lehet befolyásolni, csak jól át kell gondolni, ezért kell hozzá a tudatos gondolkodás is egy kicsit. Ez kicsit bonyolultnak tűnik, de nem az. :) És érdemes csinálni, bármiről is legyen szó, akár egy jó buliról is. Nekem is bevállt, miért ne sikerülne neked is. ;) Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!