Mit értetek már el a vonzás törvényével? Vagy ha úgy jobban tetszik mit vonzottatok be?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:17
2/8 anonim válasza:
Nekem egyszer sikerült eddig tudatosan: pont azt a pólót sikerült meglelnem az első boltban amibe bementem, amit elképzeltem. Előtte is voltak ilyen "bevonzások", amikor nagyon koncentráltam, de akkor még nem ismertem a Titkot. :) Éljen a pozitív gondolkozás! :)
3/8 anonim válasza:
Álmaim kisházát 1 éve, és az életem párját, bár 7 éve még nem ismertem a vonzás törvényét csak elmondtam hangosan a barátnőmnek milyen pasit szeretnék és rá 1/2 évre megismertem:)
4/8 anonim válasza:
Anyám, nincs ilyen, hogy vonzás törvénye. Olyan van, hogy pont összejön valami ti meg naivan azt hiszitek, hogy ti "vonzottátok" be. Már ettől a szótól is rosszul vagyok.
5/8 anonim válasza:
Hát mi a gádzsókkal egy nagy csomó vasat, vittük is egybűl a telepre.
6/8 anonim válasza:
Legeslegjobb/rosszabb vizsga tételek^^
Gyors ajándékvásárlás karácsonykor...egy kincset ér ez a gondolkodásmód :D
7/8 anonim válasza:
Elindítottam egy aszteroidát a Föld felé.
8/8 anonim válasza:
Az agykontrollt aszteroida indítására használod? Pfújjj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!