Hogy lehet bevonzani egy adott személyt? Ha tudjuk, hogy tetszünk neki meg ismerjük egymást. Rosszindulatú és kioktató válaszadók kérem kíméljenek!
Alapjáraton kedvel is,csak nem vagyunk annyit együtt,illetve nem beszélgetünk annyit,hogy kapcsoalt is kialakuljon...ezt szeretném valahogy bevonzani,nem a szerelmet...
Hiszek a vonzás törvényében és próbálom alkalmazni is de sajna mindig előjönnek a negatív érzések és káosz lesz minden :S
Több olyat olvastam,hogy működik...
Áh nagyin negatív vagyok és nem merek kezdeményezni,hogy ugyebár az a fiú dolga,annyi az igazság,hogy volt egy félreértésünk és félek vele kommunikációt kezdeméynezni
Szoktál vele sokat találkozni? úgy értve találkozni ,hogy az utcán látod például vagy a boltban.
Nálam az szokott működni ha sokat gondolok rá, és képeket nézegetek róla akkor sűrűbben találkozok vele.
Arra, hogy jobban hogy lehetne bevonzani a választ keresem én is, bár tudom van megoldás, de bizony tenni is kell érte a bevonzáson kívül ahogy írta az előző válaszoló...:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!