One ask kérdése:
Mit jelent az álmom? (parasztok kíméljenek)
Figyelt kérdés
Nem szoktam álmodni, vagy nagyon ritkán, mégis tegnap este volt egy különös álmom.. Álmomban hazaértem és az ablakból láttam egy 7-8 éves fiúgyermeket, aki olyan 3-4 emelet magasból kapaszkodott az erkélyen.. Az apuka próbált segíteni odanyújtotta a kezét, de a fiú nem kapta el és leesett és én ezt végignéztem. Nem volt ismerős egyik sem. Az egész borzalmas volt.. Amúgy semmi olyan dolgot nem csináltam, néztem, hallottam amivel bármilyen összefüggésben lehetne. Ja és nem gyakran emlékszem másnap az álmaimra, ez a nagy kevés egyike volt. Van valami jelentése ennek, vagy nincs okom aggódni szimplán egy rossz álom?2013. ápr. 17. 16:47
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok mezőgazdasági munkás, így azt mondom, szimplán egy rossz álom volt.
2/5 anonim válasza:
Ez csak egy szimpla rossz álom volt.
A rétiniggerekkel meg vigyázz :D
3/5 anonim válasza:
Minden álomnak van jelentése, de nem olyan, mint amit az álmoskönyvek írnak. A tudatalattid álmodban közöl veled olyan dolgokat, amikre ébren nem gondolsz. Persze szimbolikusan közli veled, tehát a zuhanás nem azt jelenti, hogy arra számítasz tudat alatt, hogy valaki tényleg le fog zuhanni... Hanem mondjuk az anyagi helyzetedre gondoltál álmodban, vagy párkapcsolatra, vagy bármire... Azt szokták mondani, hogy az álmodó tudja legjobban értelmezni a saját álmait.:D
4/5 anonim válasza:
ez 3 dolgot jelenthet vagy elveszted egy barátodat
vagy megszabadulsz egy lelki tehertől
vagy jelentheti akár azt hogy fogad el mások segítségét mert ezzel elérheted hogy elveszíted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!