Megfejtenéd az álmomat? 13/L bunkók kíméljenek.
Ajánlom a Krúdy féle álmoskönyvet, ezt megtaláod neten is ha rákeresel.
Továbbá ezt max olyan tudja megfejteni, aki ért hozzá, úgy értem ez a munkája.
De mivel érzemi kivetüléseket látsz álmodban, ezért valószínű, hogy ártalmatlan jelentése van. Mint pl nehezen küzdesz meg a félelmeiddel (nem ezt jelenti csak példát hoztam)
Talán a Krúdyval tudtam kicsit segíteni.
Én gondolok egy dologra , te egy nagyon kövér ember lehetsz és ezért nem szereted a tesitanárodat, másrészröl a lányok , pedig nemvonzodnak hozzád , az életed nem a legjobban alakul. És a ételekel nagy baj van , ezenkivül a lábaid nem fogják elbírni a sulyodat ha igy folytatod , másrészt pedig egyél zöldcségeket, és ne kolbászt harmatcor csak akkor egyél amikor éhes vagy mert ha állandoan tömöd magad elhizol és a lábaidnak anyi
a három kör 3 évet jelent, 3-mat kértél a boldban is 3 éved van , nem sokára négy év , a negyedikévben bontakozik ki egy uj születik nem pont babára értendő
ma 19:59
Esetleg te pedig tanulj meg helyesen írni, először.
Másodszor. Tanulj meg helyesen fogalmazni is.
"Harmatcor" Ha ez nem menne, verd agyon magad egy nyelvtankönyvvel. (Aztán fogyj le, mert elég jól leírtad magadat...)
ne haragudj, nem rosszból tényleg :)
de ennek szerintem nincs értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!