Érdekelne a pszichológia, csak az a baj hogy középsuliban elég rossz tanuló voltam 2-3 lett az érettségim + matek felmentés. Szerintetek milyen lehetőségeim vannak hogy pszichológiával foglalkozzak? Rosszindulatú válaszolók kíméljenek!
Na most pszichológiához elég sok tárgyat elfogadnak , tehát matematika, magyar, biológia, idegen nyelv és azt hiszem töri, bár erre nem esküszöm meg. Én személy szerint a biológiát legalább egy középszinten mindenképp ajánlanám, bnőméknek most volt biológia ZH-juk, kettő is és mondták ,hogy elég sokan nem bírták... nagy előnyöd lenne belőle, ha lenne megfelelő alapod és nem ott hallanál először a corpus humanumról.
A második tárgy meg gondolom az amiből jó vagy :) Ott az már annyira nem oszt nem szoroz, bár bnőm azt mondta, hogy jól járt az emelt matek érettségivel, mert van statisztika tárgyuk vagy mi :D
Annyit még hozzá tennék, hogy az egyik leginkább túljelentkezett szak, ha mondhatok ilyet. Ezt úgy értem, hogy nagyon magas a pontszám, tehát igen csak oda kell tenned magad, nem csak 90 % feletti érettségik, hanem nyelvvizsgák, emelt érettségi stb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!