Jövőre főiskolára készülök. Szerintetek van jövője a pszichologia, pedagógia, emberi erőforrások szakoknak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 12:42
2/3 anonim válasza:
Van,de sok kitartás és tanulás kell hozzá,az egyetem elvégzése után is (pl. pszichológiából a módszerspecifikus képzések,szakképzések stb.). Illetve érdemes valamilyen határterületet,kevésbé telített ágazatot választani ezeken belül,emellett már az egyetem évei alatt gyakorlatot szerezni,akár önkéntesmunkával.
3/3 anonim válasza:
annak van jövője,amiért keményen küzdesz,ami szívből jön.
a pszichológia a legjobb innen,de nagyon nehéz bekerülni,kevés hely,szinte max pontszám.
emberi erőforrás nagyon jó gazdasági szak,sokféle szakiránnyal
pedagógiát jól gondold meg,nem tudom van e gyereked,vagy forogsz-e gyerektársaságban,nem könnyű velük nagyon komoly elhivatottság kell és ezzel kereshetsz a legkevesebbet,kivéve ha pl fejlesztő pedagógusnak mész,mert azzal jól lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!