Hogyan tudnám bevonzani azt a személyt?
Értelmes válaszokat szeretnék kapni olyan emberektől akik hisznek a vonzás törvényében.Aki nem,az kérem kattintson el,mert nem vagyok kíváncsi kultúrátlan és gyalázó szövegekre.Köszönöm.
Szóval,hallottam hogy nem lehet konkrét személyt bevonzani,mert megvan a szabad akarat lehetőség.Hogyan tudnám bevonzani mondjuk a megfelelő partnert az életembe.Válaszokat előre is köszönöm.(Amúgy nálam működik a vonzás törvénye,rengeteg olyan dolgot tudok mondani,ami nem egy elhatározásból,és a pozitív gondolkodás hatásából fakadt,hanem "véletlenül" pont úgy lett ahogyan azt szerettem volna.De mint tudjuk véletlenek nincsenek:) )
A legmegfelelőbb partnert vonzza az ember fia, csak spirituálisan a legmegfelelőbbet és nem azt akit a kicsi kis buksijával a legmegfelelőbbnek tart.
Ha nem vonzol senkit vagy te nem vonzódsz viszont senkihez, akkor az csak annyit tesz hogy magány megélésére van szükséged.
Konkrét személlyel nekem működött már, de azt ne próbáld, mert valahogy úgyis úgy fog elsülni, hogy megbánd, hogy akartad! Főleg ha fekete mágiával próbálkozol, akkor ha a fejedre állsz sem lehetsz boldog az adott emberrel!
Sima bevonzással pedig ugyan bevonzhatod, vagyis azt mindenképp elérheted, hogy a mostaninál közelebb kerüljön hozzád, vagyis amennyire csak lehetséges, de azt semmiképp sem érheted el vele, hogy akarata ellenére szeressen.
Ha általánosan vonzol be valakit, az is működik. Úgy, ahogy a többi dolgot is bevonzottad. Persze az igazit nem biztos, hogy holnap fogod megkapni, és az sem, hogy olyan, amilyennek képzelted.
Ha minden gondolat megelevenedik, akkor miért nem nyer mindig, mindenki a lottón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!