Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám bevonzani azt a...

Hogyan tudnám bevonzani azt a személyt?

Figyelt kérdés

Értelmes válaszokat szeretnék kapni olyan emberektől akik hisznek a vonzás törvényében.Aki nem,az kérem kattintson el,mert nem vagyok kíváncsi kultúrátlan és gyalázó szövegekre.Köszönöm.

Szóval,hallottam hogy nem lehet konkrét személyt bevonzani,mert megvan a szabad akarat lehetőség.Hogyan tudnám bevonzani mondjuk a megfelelő partnert az életembe.Válaszokat előre is köszönöm.(Amúgy nálam működik a vonzás törvénye,rengeteg olyan dolgot tudok mondani,ami nem egy elhatározásból,és a pozitív gondolkodás hatásából fakadt,hanem "véletlenül" pont úgy lett ahogyan azt szerettem volna.De mint tudjuk véletlenek nincsenek:) )

2017. febr. 7. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

A legmegfelelőbb partnert vonzza az ember fia, csak spirituálisan a legmegfelelőbbet és nem azt akit a kicsi kis buksijával a legmegfelelőbbnek tart.

Ha nem vonzol senkit vagy te nem vonzódsz viszont senkihez, akkor az csak annyit tesz hogy magány megélésére van szükséged.

2017. febr. 7. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Személyt sehogy, legfeljebb mágiával, de azt nem ajánlom.
2017. febr. 7. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Úgy hogy elképzeled hogy vele vagy, mert minden gondolat megelevenedik..:)
2017. febr. 7. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Konkrét személlyel nekem működött már, de azt ne próbáld, mert valahogy úgyis úgy fog elsülni, hogy megbánd, hogy akartad! Főleg ha fekete mágiával próbálkozol, akkor ha a fejedre állsz sem lehetsz boldog az adott emberrel!

Sima bevonzással pedig ugyan bevonzhatod, vagyis azt mindenképp elérheted, hogy a mostaninál közelebb kerüljön hozzád, vagyis amennyire csak lehetséges, de azt semmiképp sem érheted el vele, hogy akarata ellenére szeressen.

Ha általánosan vonzol be valakit, az is működik. Úgy, ahogy a többi dolgot is bevonzottad. Persze az igazit nem biztos, hogy holnap fogod megkapni, és az sem, hogy olyan, amilyennek képzelted.

2017. febr. 7. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Ha minden gondolat megelevenedik, akkor miért nem nyer mindig, mindenki a lottón?

2017. febr. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!