Az mennyire tévhit (vagy épp jelenség), hogy a kocsmákban csak úgy "lazán" hideg vízzel ÁTÖBLITIK a poharakat, olyan címszó alatt, hogy "nagy a forgalom, nincs idő rendesen csinálni"?
Kérdező, én adok egy jó tanácsot.
Soha ne egyél azokból a chippekből, mogyorokból amik kint vannak az asztalon egy kis tálakban. Sokan kézmosás nélkül jönnek ki a budiból, és ahogy elhaladnak a tálkák mellett, egy maréknyi mogyorót , bóvagy ami benne van, kiveszik. Lehet mert azért vannak kint, de gondolj bele. 10 ember aki kis/ nagy dolog után nem mos kezet, és ebbe nyúlkálnak. Ennél utána ebből a mogyoróból?
10 - étteremben, csak frissen sültet egyel...vagy olyat, ami gyorsan pörög, gyakran eszik...tehát ne libamajat egy eldugott, vidéki étteremben, ahol a madár se jár...
Sokat elmond, hogy mennyire forgalmas egy hely...ha nem, akkor úgy inkább ne egyél, ne igyál ott, ha nem muszáj...
Soha, de soha ne bunkózz a személyzettel...mindig köszönj, kérj és akkor minden popec lesz, meg a leggázabb helyen is...ha viszont flegmazol...
Bármennyire jól néz ki egy süti, vagy akármi, mindig azt vedd, ami nagyon pörög, nagyon fogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!