Miért van az a jelenség, hogy egyre több étterem a rendes hús ételeiből, vagy köretből, vagy bármi másból mirelit szarszágokat szolgál fel, illetve adja el mint rendes ételt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 14:10
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy éttermekben tapasztaltad ezt?
2/3 anonim válasza:
Egyrészt ez csak alsó kategóriás éttermekneél fordulhat elö.
Másrészt a vendégek azok, akik ezt kiváltják, mert olcsón akarnak enni és ez a válasz erre az igényre. Így nem kell szakképzett szakácsokat tartani, vagy max. egyet, nem ekll a beszerzökkel veszödni, drágán megvenni a nyers alapanyagokat és adott esetben, ha sok megmarad, egy csomót kidobni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!