Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van az a jelenség, hogy...

Miért van az a jelenség, hogy egyre több étterem a rendes hús ételeiből, vagy köretből, vagy bármi másból mirelit szarszágokat szolgál fel, illetve adja el mint rendes ételt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy éttermekben tapasztaltad ezt?
2016. jún. 13. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez csak alsó kategóriás éttermekneél fordulhat elö.


Másrészt a vendégek azok, akik ezt kiváltják, mert olcsón akarnak enni és ez a válasz erre az igényre. Így nem kell szakképzett szakácsokat tartani, vagy max. egyet, nem ekll a beszerzökkel veszödni, drágán megvenni a nyers alapanyagokat és adott esetben, ha sok megmarad, egy csomót kidobni, stb.

2016. jún. 13. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is rendes étel
2016. jún. 14. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!