Korulbelul, hany forintos forgalom kell, hogy egy hamburgeresbol megeljek?
Nem akarlak megbántani, de ha az üzleti érzéked, a hozzáértésed ennyire nulla, akkor semmi értelme vállalkozást indítanod.
Nyilvánvalóan szükség van a helység bérelésének árán kívül még elég sok adatra... többek között az alapanyagok beszerzésének árára és arra, hol, milyen forgalmú helyen nyitnál hamburgerezőt, és nyújtanál-e valami valódi pluszt a többi büféhez képest - ugyanis attól még nem fognak nálad többen hamburgert venni, hogy az évnek egy szakában diót és barackot is árulsz. De jobb, ha nem megyünk bele a részletekbe, szerintem hanyagold ezt az ötletet...
Nem tudnék jobban egyetérteni az elsővel.
Ráadásul az ilyen vállalkozások az első (néhány) évben veszteségesek.
A hamburgeresnek egyáltalán nem jelent pluszt, hogy van eladó barack és dió. Egyszerűen nincs közös metszete a célközönségnek. (Beugrunk a Józsy Hambyba? Ja, tuti ötlet, betolok egy fél kiló barackot is a duplasajtos mellé.)
Étellel vállalkozni nagyon rizikós. Mire az engedélyeket megkapod, egy fél élet elment, meg egy vagyon. (És ne felejtsd el, nem árulhatsz ott bármit, tehát pl. a barackod és a diód újfent gondot jelent. Nem úgy van, hogy csak beviszek valamit, oszt azt is eladom, ha már nyitva vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!