Miért rontják el hússal a legtöbb jó salátát?
Akárhol nézem az étlapot, talán egy vagy két olyan saláta van jobb helyeken is, amiben húy helyett gomba van, de mi van, ha egyiket sem kérem, csak egy sima salátát ennék?
Nyilván lehet kérni hogy hús helyett valami mást tegyenek bele, viszont akkor meg én vagyok a válogatós vendég, aki örüljön, hogy nem köpnek bele a kajájába... Szóval nem értem.
Nem vagyok se vega, se vegán, egyszerűen csak finnyás arra hogy készítik a húst, és konkrétan rosszullét kerülget, ha nem olyan, amilyennek lennie kell - pl nincs jól leinazva, satöbbi, állítólag ételfóbiához van köze ennek a furcsaságnak.
Érdekelne a véleményetek, ti hogy látjátok szerintetek mi lehet amögött, hogy minden salátát tele kell pakolniuk az éttermeknek ilyen-olyan húsokkal, amit ráadásul a legtöbb helyen nem is jól készítenek el?
Pontosan úgy van ahogy a #10-es mondja. Csak a személyzethez kellő alázattal kell közeledni és szépen kell kérni őket. Mindeféle allergiával való magyarázkodás nélkül elő kell adni, hogy én most annyira kívánok egy olyat, hogy ... és elkezdem sorolni.
Ha nem magaslóról pampogva, és az étlapot kritizálva adom elő, hanem a személyes kérésemet közlöm, és kérdezem, hogy megoldható-e, még sehol nem toltak le, hogy mit képzelek.
Kérd. Szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!