Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi bor volt a legtöbb...

Mennyi bor volt a legtöbb amit egyszerre fogyasztottál egy italozás alkalmával? És milyen hatása volt rád?

Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem bírom nagyon a bort, rövid + sörre vagyok "hitelesítve". Olyan két liter körül.

Isiászos lettem, mint Juncker.

2018. júl. 28. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:

2 liter. kicsit ittas lettem, illetve egész sok savam lett.

valahogy sörtől jobban betudok rúgni :D

2018. júl. 28. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy korty, hatása masszív undor, úgyhogy soha többé borba sem nyalok 😁
2018. júl. 28. 21:01
 4/10 A kérdező kommentje:
nem jól sült el egy péntek és a végét úgy fejeztem be hogy megittam egy sört és lehúztam 2 liter flakonos "bort". soha ilyen allja dologból nem volt jellemző ennyi, de másnap még dél körül is szédülgős rosszullét kerülgetett, illetve az az estét és a másnapot konkrétan végigfostam. nem tudom mennyire jellemző ilyen esetben
2018. júl. 28. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Kannásnál jellemző. Anno én is megittam belőle 2 litert, mikor még fiatalként csak arra tudtunk összedobni a többiekkel úgy, hogy mindenki berúgjon. Azóta nem ittam hasonlót, és nem is tervezek. Rendes borból egyébként úgy 3-4 deci a maximum, amit egyszerre ittam, azzal nem volt bajom.
2018. júl. 28. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kamionos vagyok, méghozzá élelmiszeres tartálykocsival járok. Hordtunk ciderhez alapanyagot. Ha abból becsülettel betörülköztél, még harmadik nap is szarul voltál tőle.
2018. júl. 28. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:

8 deci.

Teljesen kidőltem, csak feküdtem, pofozásra se tértem magamhoz, csak pár óra után. Nem javaslom senkinek kipróbálásra.

2018. júl. 28. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:

2 litertől mindneképp befordulsz, nem attól függ,h kannás...

2 liter az 3 üveg bor... nem nehéz észrevenni,h iszonyatosan nagy mennyiség...

persze..attól is függ milyen hosszú volt az italozás, mennyit ettél hozzá és mennyit ittál pld vizet,de sztem már 1 üveg bor is ki tud készíteni. az 3 üveg sörnek felel meg és 3 felesnek.

2018. júl. 29. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
~2,5 liter. Berúgtam tőle.
2018. júl. 30. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem! 😂
2018. aug. 1. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!