Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért rontják el hússal a...

Miért rontják el hússal a legtöbb jó salátát?

Figyelt kérdés

Akárhol nézem az étlapot, talán egy vagy két olyan saláta van jobb helyeken is, amiben húy helyett gomba van, de mi van, ha egyiket sem kérem, csak egy sima salátát ennék?

Nyilván lehet kérni hogy hús helyett valami mást tegyenek bele, viszont akkor meg én vagyok a válogatós vendég, aki örüljön, hogy nem köpnek bele a kajájába... Szóval nem értem.

Nem vagyok se vega, se vegán, egyszerűen csak finnyás arra hogy készítik a húst, és konkrétan rosszullét kerülget, ha nem olyan, amilyennek lennie kell - pl nincs jól leinazva, satöbbi, állítólag ételfóbiához van köze ennek a furcsaságnak.

Érdekelne a véleményetek, ti hogy látjátok szerintetek mi lehet amögött, hogy minden salátát tele kell pakolniuk az éttermeknek ilyen-olyan húsokkal, amit ráadásul a legtöbb helyen nem is jól készítenek el?

2018. aug. 31. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Több évszázados hagyomány, hogy az az igazi étel, amiben van hús. Nehéz ezt a tévhitet levetkőzni. Egy valamirevaló étteremben viszont van hús nélküli saláta, tehát rossz helyre jársz.
2018. aug. 31. 12:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Vidéki nagyváros (egyetemi város, éttermekkel tele van a padlás), amiben az összes kiszállítással is foglalkozó étteremben ugyanezt tapasztalom, szóval nem egy helyről van szó... Ja és persze nem is Pestről, a helyek erős középkategóriásak, de hogy az összesben ugyanez van az szerintem elég gáz...
2018. aug. 31. 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez igazán nem gond, egyszerüen a rendelésnél szólsz, hogy neked ne tegyék rá a húst, anélkül kéred. Ez nekik nem plusz munka, inkább kevesebb, szóval kizárt, hogy emiatt problémázzanak egy rendes helyen.

Ha meg ilyen "beleköpés" mint ötlet felmerül benned, akkor arra ahelyre eleve nem mennék soha! (Másrészt meg ez tipikusan olyasmi, amitöl senkinek semmi baja sem lenne...)

2018. aug. 31. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nèzz körül akár ezen az oldalon is a legtöbb embernek csak az ehetö, amiben van hús, méghozzá lehetöleg sok.

Az éttermek ehhez igazodnak, de ha megkéred, hogy neked ne tegyék rá, azt minden normális helyen megteszik minden akadékoskodás nélkül.

2018. aug. 31. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

"evés előtt igyál meg 3-4 fél pálinkát utána nem szarozol a kajával ennyit csak tömöd a fejedbe főleg ha előtte dolgozol egy kicsit pl betonozol ásol ilyesmit és akkor nem leszel ilyen kis hisztis"

Ez egy alkoholista bunkó válasza!

2018. aug. 31. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb helyen tényleg nem problémáznának azon, ha szólsz, hogy hús nélkül kéred. Épp hogy mindenki jól jár vele: te azért, mert hús nélküli salátát kapsz, ők meg azért, mert ugyanannyit fizetsz, de nem kéred bele az összes alapanyagot.

Én is a hús nélküli salátákat szeretem, viszont nem fogalmaznék úgy, hogy "elrontják hússal a jó salátákat". Sokan épp hogy hússal szeretik. Ez olyan, mintha ők mondanák, hogy hogy lehet azt a zöld sz@rt megenni csak úgy, hús nélkül. Legyünk már udvariasak egymással.

2018. aug. 31. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
A köretet a nyomor szülte.
2018. aug. 31. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

"Szeretném ezt a salátát kérni, de hús nélkül, mert vegetáriánus vagyok!"

"Kérem, ne tegyenek gombát a salátámba, mert allergiás vagyok rá!"

2018. aug. 31. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Én pont most rendeletem nemtudom én szerintem némely salátákat jól kiegészíti itt ahhonnan én rendelek meg korrekt a hús!
2018. aug. 31. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már pár étteremben életemben a kifőzdétől az 5csillag superior hotel étterméig, de eddig mindig kaptam zöldsalátát, ha azt kértem
2018. aug. 31. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!