Miért adnak a legtöbb étteremben rettenetes adag ételt?
Nem, nem adnak a legtöbb helyen "rettenetes adag ételt".
Normál adagokat adnak, azokon a helyeken, ahová én járok. Inkább a rosszabb minőségű, sablonos, unalmas helyekre jellemző az, hogy minőség helyett mennyiséggel operálnak. A panírozós, pörköltözős, mirelit krumplizós helyekre. Hanyagolt azokat.
Egyébként rendelj fél adagot.
1. Csak szerinted nagyok. Kis étkű lehetsz.
2. Elcsomagoltatni egyáltalán nem ciki, fizeted a kaját, ha haza akarod vinni, senki nem fog érte szólni.
Nem, nem jársz "nagyon patent helyekre", mert az olyan helyeken nem azok. Honnan tudom? Onnan, hogy én valóban ilyen helyekre járok.
Mondj egyet példának!
Ma már a legtöbb helyen a pincér megkérdi, hogy becsomagolják e a maradékot, még külön kérni sem kell.
Egyébként miért lenne ciki becsomagoltatni, ki van fizetve?! Már ez enyém.
66 %-os. Nyakam rá,hogy fővárosi vagy. Vidéken is léteznek jó éttermek. Te ugyanúgy nem ismered őket,mint én a fővárosiakat.
Minap lazac steak-et redeltem,kis adagot. Màr ott kijelentette a pincér,hogy a köretből nem létezik zóna,csak az az opció,hogy két szelet hús helyett egyet kérhetek. Az a lazacdarab legalább 20 deka volt. A saláta meg egy kisebb kelesztőtálnyi. Ugyanott a zóna leves 3 dl. A másik kedvenc helyemen szinte csak előételt rendelek,egy sajttáltól tele van az ember.Szerintem nagyon nagyok az adagok.
Amit lehet többen kóstoltatok a gyulai Hamburger bár. Egyszer lemértem a bacon hambijukat,63 dkg volt. Egy döner tál közel kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!