Miért adnak a legtöbb étteremben rettenetes adag ételt?
Nem, nem adnak a legtöbb helyen "rettenetes adag ételt".
Normál adagokat adnak, azokon a helyeken, ahová én járok. Inkább a rosszabb minőségű, sablonos, unalmas helyekre jellemző az, hogy minőség helyett mennyiséggel operálnak. A panírozós, pörköltözős, mirelit krumplizós helyekre. Hanyagolt azokat.
Egyébként rendelj fél adagot.
1. Csak szerinted nagyok. Kis étkű lehetsz.
2. Elcsomagoltatni egyáltalán nem ciki, fizeted a kaját, ha haza akarod vinni, senki nem fog érte szólni.
#3
Nem, nem jársz "nagyon patent helyekre", mert az olyan helyeken nem azok. Honnan tudom? Onnan, hogy én valóban ilyen helyekre járok.
Mondj egyet példának!
Ma már a legtöbb helyen a pincér megkérdi, hogy becsomagolják e a maradékot, még külön kérni sem kell.
Egyébként miért lenne ciki becsomagoltatni, ki van fizetve?! Már ez enyém.
66 %-os. Nyakam rá,hogy fővárosi vagy. Vidéken is léteznek jó éttermek. Te ugyanúgy nem ismered őket,mint én a fővárosiakat.
Minap lazac steak-et redeltem,kis adagot. Màr ott kijelentette a pincér,hogy a köretből nem létezik zóna,csak az az opció,hogy két szelet hús helyett egyet kérhetek. Az a lazacdarab legalább 20 deka volt. A saláta meg egy kisebb kelesztőtálnyi. Ugyanott a zóna leves 3 dl. A másik kedvenc helyemen szinte csak előételt rendelek,egy sajttáltól tele van az ember.Szerintem nagyon nagyok az adagok.
Amit lehet többen kóstoltatok a gyulai Hamburger bár. Egyszer lemértem a bacon hambijukat,63 dkg volt. Egy döner tál közel kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!