Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Két napot Kiskőrösön fogunk...

Két napot Kiskőrösön fogunk tölteni a párommal. Szombaton szeretnénk valami különleges, esetleg nemzetközi étteremben vacsorázni (olyasmi, mint a bajai Serrano). A lényeg, hogy finom legyen, bőséges adag és SZÉP kártyát fogadjanak el! Mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
Ha lehet, neten tudjam megnézni az étlapot, illetve Kiskőrös 30-40 km-es körzetében legyen!

2015. szept. 22. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A szarvas étterem van kőrösön, nem ettem ott. De elég nívós hely szerintem. Akasztón van egy halászcsárda nagyon szép hely, sok tavak, körbe lehet sétálni. Soltvadkert, Anna vendéglő, finom étel, svédasztal, korlátlan fogyasztás, Izsák, Vino étterem (itt tuti elfogadják a szép kártyát) Kecskeméten rengeteg hely van, Aranyhomok, ott is van egy halászcsárda. Ezeket tudtam hirtelen..
2015. szept. 22. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha Kiskőrösön lennék, biztos, hogy Soltvadkertre mennék át (10 perc kocsival). Ott az Öregtó vagy a Venyige éttermet ajánlom, nem mondom, hogy hú, de különleges, de nagy a választék, finom és nagyadagok vannak. Kb. felét el kellett rakatni, nem bírtam megenni.

Desszertként pedig próbáljátok ki a soltvadkerti fagyit, mert az országos hírnevű, nagyon jó :) Korona cukrászda a városközpontban.

2015. szept. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!