Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy kerülhetett 5dl szódavíz...

Hogy kerülhetett 5dl szódavíz 500 forintba?

Figyelt kérdés
Siófok,Petőfi sétány.Még blokkot is kaptam róla....
2018. aug. 5. 22:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk előre meg szoktam nézni ismeretlen helyen, hogy kb. milyen árak vannak, hogy ne érjen meglepetés.
2018. aug. 6. 09:32
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha kitette eléd és nincs megalapozott minsegi kifogásod, akkor köteles vagy kifizetni.

A felszolgált szódát nem tudják visszavenni, mert a buborékok kimennek belöle, azaz nem lehet hasznosítani, nekik veszteség.

Vagy elöre megkérezed az árat/megnézed az árlapot, vagy kifizeted, amit rendeltél!

2018. aug. 6. 09:55
 23/34 anonim ***** válasza:
89%

Tőlem vehetsz 40.000Ft-ért is, ha akarsz.

És egyet ajándékba is adok.

2018. aug. 6. 10:08
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerűen kivédhető mindez, előbb megkérdezni, hogy mennyibe kerül, és csak utána megrendelni! Miután megittad, már ne puffogjál, hogy drága - hisz te rendelted...
2018. aug. 6. 10:30
 25/34 anonim ***** válasza:
83%
Balatonra csak egy napra szabad menni és szendvicsekkel. Most jöttem Görögországból, harmadannyiból kijöttem mintha a balcsira mentem volna.
2018. aug. 6. 11:10
 26/34 anonim ***** válasza:
89%
Azért a srácot is megértem valahol, vagyis a kérdezőt. Eleve fel sem tételezte, hogy egy pohár sima szódáért ennyit elkérnek, ezért nem nézegette az árlapot. A szódavíz ára meg szerintem ki sincs írva. Ráadásul műanyagpohárban kapta, tehát nem lehet valami elit hely. De ha már megrendelted, és megkaptad, hát bizony, azt ki kell fizetni!
2018. aug. 6. 12:26
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem olyan durva ár.

Fél literes üdítőket, vizeket is sokkal drágábban adnak el vendéglátóhelyeken, strandokon, stb., mint pl. a helyi Sparban.

Bár a boltban is eleve a kisebb üveges szinte drágább, mint a több literes :D

2018. aug. 6. 12:32
 28/34 anonim ***** válasza:
92%

Alapból el kéne már felejteni a Balatont.

Túlázarott fos, a víz csupa iszap, kagylós - nincs nap, hogy ne jönnének vágási sérüléssel a fürdőzők -, szemetes.

Ott dolgozom, nincs az az ég, hogy belemenjek.

Akkor inkább lemegyek pl. Görögorságba vagy Olaszországba. Kaja feleennyi, és még a tó/tenger is szép.

2018. aug. 6. 13:53
 29/34 anonim ***** válasza:
86%

Nabammeg! Jól le lettem pontozva, én vagyok az utolsó helyen..:), de ha már így, akkor csak szólok, hogy mi a fenének vigyen magával ásványvizet, ha csak lemegy sétálni? Az a víz megpunnyad kb. 3 perc alatt. Bement egy helyre, ennyit kértek, írtam, hogy ki kell fizetnie. Jó, azt is, hogy valahol meg lehet érteni őt is, hogy sokallja. Egy szar szóda nehogy már 500-ba kerüljön. De mivel kikérte, ki kell fizetnie. Sokakat felpontoztam, mert az is vicces, és igaza van, hogy már a buborékok is drágábbak. A maffiáról nem tudok semmit, nem is érdekel.

A másik: bemész a Balatonon egy üzletbe, ott olcsóbban megússza, de olyan sűrűn kell utánatölteni a hűtőt, hogy ugyanolyan meleg, mint a húgy. Erről ennyit. Megszomjazott, HIDEG szódát akart inni, ő sokallja. Hát van benne valami. Nem védem, de az okokat leírtam. Egyszerűen nem lehet lehűteni a partközeli boltokban sem még az ásványvizet se. Ha valaki szomjas, akkor szomjas. Bement, lehúzták, ez már a kérdező baja, de mint írtam, köteles kifizetni. Mi a fenét kell ezen lepontozni? Ha én nem húzok le senkit, akkor másnak se kéne. Nem mintha ezen múlna az életem, csak nem érzem igazságosnak.

2018. aug. 6. 17:04
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként 26. voltam, ha valakit érdekel. Nem írtam semmi rosszat.

(Most meg előző.)

2018. aug. 6. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!