Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy kerülhetett 5dl szódavíz...

Hogy kerülhetett 5dl szódavíz 500 forintba?

Figyelt kérdés
Siófok,Petőfi sétány.Még blokkot is kaptam róla....
2018. aug. 5. 22:55
1 2 3 4
 11/34 Trevor. ***** válasza:
100%
Eleve nem mennék ki ilyenkor a melegbe fél liter víz nélkül...
2018. aug. 6. 06:56
 12/34 A kérdező kommentje:
Pedig akkor is mérges vagyok magamra,hogy miért nem tudtam nemet mondani,mikor ennyire vérlázító ez az ár.(szerintem)Két csaj volt ott,biztos nem vertek volna meg:)Valahogy annyira lefagytam,mikor kimondta,hogy 500 forint a szóda.De akkor már elém tette egy szimpla,eldobható műanyag pohárba.Csak annyit bírtam kinyögni,:"hogy ez rablás"de én hülye mégis kifizettem...De mi van,ha egyszerűen sarkon fordulok és otthagyom őket??
2018. aug. 6. 07:47
 13/34 anonim ***** válasza:
97%

1. A Balatonon, ilyen exluzív helyen minden sokkal drágább, a helyet kell megfizetni!

2. Ha nem akarsz sokat fizetni, ne ülj be étterembe szódát inni, hanem a legközelebbi kisboltban vegyél, akkor tizedéböl megkapod ugyanazt a vizet.

3. De ha valamit rendeltél, azt köteles vagy kifizetni, adott esetben rendört is hivathatnak hozzád és az igencsak kellemetlen ügy.

2018. aug. 6. 07:57
 14/34 A kérdező kommentje:

Ez nem étterem volt,hanem inkább bár jellegű egység.

De ha minden környező helyen 50ft/dl a szódavíz akkor itt hogy lehet 100ft/dl a szódavíz?Határ a csillagos ég?

2018. aug. 6. 08:35
 15/34 A kérdező kommentje:
Példának okáért, ha pl.megrendelek egy pohár szódát(5dl)és elém teszi a pultos és benyögi,hogy 5ezer forint lesz,akkor is köteles vagyok kifizetni??
2018. aug. 6. 08:38
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne értetlenkedj már b#zdmeg.

Amit megrendelsz és elfogyasztasz, azt nyilvánvalóan ki kell fizetned.

Ahhoz meg, hogy egy étterem hogyan szabja meg az árait, semmi közöd.

Legközelebb válassz olyan helyet, amit megengedhetsz magadnak.

2018. aug. 6. 08:48
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha kint van az itallap, akkor egyértelműen igen. Megnézted előtte?
2018. aug. 6. 08:49
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi az ára, miért vetted meg? Minek iszol vizet egyáltalán?

Veszel az Aldiban szarásig, tele a polc vízzel. 200 forintért már sört is kapsz 0.5 litert.

2018. aug. 6. 08:56
 19/34 A kérdező kommentje:
Figyu,még nem fogyasztottam el,mert csak kitette elém a pultra!
2018. aug. 6. 08:57
 20/34 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés,hogy ilyenkor még visszaléphetek-e a vásárlástól.
2018. aug. 6. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!