Mindenhol máshol 50ft/dl volt a szódavíz.Nekem miért pont ide kellett beesnem szomjasan....De azt nem értem,hogy egyáltalán miért fizettem ki...Egyáltalán mi lett volna akkor,ha megtagadom a kifizetést???
2018. aug. 5. 23:12
3/34 anonim válasza:
Badacsony strand: Magnum jégkrém 1100 Ft, fél liter kóla 1000. Kicsit drága lett a Balcsi. Megtagadni a fizetést egy maffiózónál? Bátor vagy.
2018. aug. 5. 23:20
4/34 anonim válasza:
"Egyáltalán mi lett volna akkor,ha megtagadom a kifizetést???"
Semmi.
2018. aug. 5. 23:20
5/34 anonim válasza:
Mivel elég nagy maffia kezében van a Petőfi sétány nem sokat :P
Amúgy ez van minden a turistáknak van nem magyar átlag polgároknak.
Bezzeg Olaszország Bibione… :D 2,25 l üveges víz 1euro :D Tenger gyümölcse rák kagyló osztriga egy tálon 9euro :D
Kicsit off, de nem értem miért mennek az emberek a Balatonra még mindig (mondjuk azt sem Horvátország mièrt olyan népszerű), amikor Görögországot fele annyiból kihozom mint a magyar tengert.
2018. aug. 5. 23:37
7/34 anonim válasza:
Emelkedtek a buborék előállítási költségek.
2018. aug. 5. 23:51
8/34 anonim válasza:
Kerülhet. Legközelebb ne kerülj ilyen szituba , nézd meg az itallapot, ne csak esztelenül menj a falnak.
Bp-en vannak helyek ahol 2 ezer egy pohár víz. Zsúfolásig van a hely, most mit lázadsz ?!
2018. aug. 6. 00:26
9/34 anonim válasza:
Biztos VOSS víz volt
2018. aug. 6. 02:19
10/34 anonim válasza:
Ki/mi kényszerített arra, hogy ott oltsad szomjad?
Siófokon is vannak üzletek, igaz, ha ott veszed, cipelned kell.
Kérdésedben szereplő 500Ft-ból 300 a lustasági adó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!