Hogy kell a régi szódásszifont kitakarítani?
Találtam a padláson szifont, még a nagyszüleimé lehetett. A SPAR-ban minden további nélkül tudtam venni patront, a vasedényboltban volt hozzá felvezető szár, tömítés, komplett fej. (Mondjuk azért még visszamegyek, mert nekem kétlitereshez kellett volna, az eladó meg egyliterest adott és az nem jó.)
Namost a régi szárat kivettem, a rajta lévő gumitömítéssel együtt, de van még egy műanyag valami a palackon, ami miatt ha öntök bele vizet, nem folyik ki az egész. Elég régi darab, belevilágítottam lámpával, nem látom, hogy penészes lenne, vagy ilyesmi, de szeretném alaposan kitakarítani, de úgy, hogy nem folyik ki belőle minden, azért nem tennék bele komolyabb vegyszereket. (hypo-t például)
Azt a műanyag valamit lehet tekerni, de kiszedni nem tudtam, állítólag régen volt hozzá valami speckó szerszám, hát az itthon tuti nincsen. Szóval várom az ötleteket!
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!