A bécsi szelet nagyon snassz esküvői menü részeként?
Figyelt kérdés
Nemzteközi esküvőt szervezünk. A hely amit találtam teljesen megfelel a vágyainknak, a probléma számomra a menüvel van. A tulaj házaspár egyik fele olasz, a másik karibi. Nem is várnám el, hogy magyarul főzzenek vagy ilyesmi, de az olasz kaja már a könyökömön jön ki.... aztán jött a megvilágosodás Wiener Schnitzel! A meghívott vendégek kb fele magyar a többi boldogan eszi majd a lazacot meg minden mást ( a világ összes tájárol ). Nagyon snassz a bécsi szelet petrezselymes krumplival?2018. máj. 19. 07:53
1/7 anonim válasza:
Ha ti, meg a vendégsereg fele szeretitek, akkor mit számít, hogy más mit gondol? Ez a ti napotok! :)
Legyen az!
2/7 anonim válasza:
Szerintem kitűnő, még a külföldi vendégek számára is.
3/7 anonim válasza:
Nem számít, mennyire flancos vagy snassz az étel, ha szeretitek :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne gondold, hogy csak azért, mert magyarok, örömmel eszik majd a rántott húst lazac helyett. Rajtatok fog maradni.
5/7 anonim válasza:
Rettenetesen. Unalmas, sablonos, nem ünnepi. Legalább egy nyamvadt cottolettáig menjetek már el, ne rántott szelet krumplival és kész ...
Azért pedig, mert valaki magyar, még eszi azt ab ovo nagyobb örömmel.
6/7 anonim válasza:
Magyar vagyok, de nem a bécsi szeletet enném.
7/7 A kérdező kommentje:
Az eskuvo nem Mo-n lesz. Tesztat meg nem akarnek. Ezert gondoltam....bar meg van ido... halovany fingom sincs, hogy mivel alljak elo kaja teren es en nem nagyon szeretem max a tilapia-t meg a rak hust. Szoval ha vkinek van jobb otlete szivesen veszem azt is. A Chef olasz szarmazasu.
2018. máj. 21. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!