Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen gyakran esztek?

Milyen gyakran esztek?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran esztek a mekibe?

2018. febr. 17. 16:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mekiben soha,pedig szeretem a mekis krumplit amúgy.Pizza fél évente egyszer,kínai is,gyros tál egy évben egyszer.Diétáznom kell a gyomrom miatt most,így aztán minden ilyen gyors kaja kilőve.
2018. febr. 17. 19:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Milyen ételeket szerettek?
2018. febr. 17. 19:41
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Tojást :D De csak házi tojásból, szóval sok sikert nekem a büfés, éttermes ételekkel, főleg, hogy az éttermekben sincs valami nagy választék tojásételből, nem túlárazva főleg nem. Úgyhogy ott szoktam enni a speckóbb ételeket, amiket otthon nem s néha poén. Otthon pedig tojást.

A zöldségételeket is szeretem, úgyhogy az is játszik. Ezért jött be a kínai, mert ott vannak ilyen opciók, ráadásul ízlettek.

2018. febr. 17. 19:48
 14/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
76%

Max a Mccafé 2 havi 1x. Régen jó volt a kávéjuk, csak olyan áron adták, mint a város legdrágább kávézója (és ott neked odahozták a kávét, a helyeden fizettél, ott vették fel a rendelést, plusz kaptál mellé vizet, kekszet). Szóval kiszolgálás ügyileg le van maradva.

Viszont legutolsó két alkalommal már nem volt élvezhető a kávéjuk sem (nem tudom miért).

Ha gyorsétterembe megyek, akkor max. kávét iszok. Esetleg sült krumplit. Legutóbb amikor enni voltam az tavaly karácsonykor volt... és az sem esett jól. Hideg volt a krumpli amit kértem. Előtte pedig 4 éve voltam.

Nekem nem jöttek be ezek a kajáldák. Nem érzem a minőséget. Lehet én fogom ki mindig, de még a sarki talponállóban is finomabb hambit kapni, mint egy franchize gyorsétteremben. Nekem ez a szomorú tapasztalatom.

2018. febr. 17. 20:45
 15/19 Metionin ***** válasza:
Néha beugrok egy shake-re vagy fagyira de enni nem szoktam. Nem szeretem az ilyen kajákat. Hamburgert, gyrost sem eszek, csak pizzázni szoktam havi 1-2 alkalommal.
2018. febr. 17. 23:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Változó :D kb. havonta-3 havonta
2018. febr. 17. 23:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Rendesen enni (menut, hambit, stb) evi kb 4 alkalommal szoktunk mekiben, akkor is nagyreszt a gyerekek miatt. Ok szeretik, igy ritkan elmegyunk.

De pl a mekis fagyit szeretem, azt nyari idoszakban kb hetente egyszer veszunk.

En a kinai kajat es a gyrost szeretem, de ritkan veszek, kb evi 2-2 alkalommal.

A csalad tobbi resze jobban szereti a pizzat, azt kb 2 havonta rendelunk (de szigoruan mindig egy helyrol, sok rossz pizzat megettunk, mire megtalaltuk a legjobbat a kornyeken).

Nekem a KFC lenne a kedvencem, ha valasztani lehetne, de evi egy alkalommal megyek max.

2018. febr. 18. 07:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem járok gyorsétterembe. A boltokban kapható élelmiszernek csúfolt vackokkal is pont elég az emésztőrendszerünknek megbirkóznia.
2018. márc. 7. 22:26
 19/19 1112 ***** válasza:
Sose.
2018. márc. 7. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!