Milyen gyakran esztek?
Tojást :D De csak házi tojásból, szóval sok sikert nekem a büfés, éttermes ételekkel, főleg, hogy az éttermekben sincs valami nagy választék tojásételből, nem túlárazva főleg nem. Úgyhogy ott szoktam enni a speckóbb ételeket, amiket otthon nem s néha poén. Otthon pedig tojást.
A zöldségételeket is szeretem, úgyhogy az is játszik. Ezért jött be a kínai, mert ott vannak ilyen opciók, ráadásul ízlettek.
Max a Mccafé 2 havi 1x. Régen jó volt a kávéjuk, csak olyan áron adták, mint a város legdrágább kávézója (és ott neked odahozták a kávét, a helyeden fizettél, ott vették fel a rendelést, plusz kaptál mellé vizet, kekszet). Szóval kiszolgálás ügyileg le van maradva.
Viszont legutolsó két alkalommal már nem volt élvezhető a kávéjuk sem (nem tudom miért).
Ha gyorsétterembe megyek, akkor max. kávét iszok. Esetleg sült krumplit. Legutóbb amikor enni voltam az tavaly karácsonykor volt... és az sem esett jól. Hideg volt a krumpli amit kértem. Előtte pedig 4 éve voltam.
Nekem nem jöttek be ezek a kajáldák. Nem érzem a minőséget. Lehet én fogom ki mindig, de még a sarki talponállóban is finomabb hambit kapni, mint egy franchize gyorsétteremben. Nekem ez a szomorú tapasztalatom.
Rendesen enni (menut, hambit, stb) evi kb 4 alkalommal szoktunk mekiben, akkor is nagyreszt a gyerekek miatt. Ok szeretik, igy ritkan elmegyunk.
De pl a mekis fagyit szeretem, azt nyari idoszakban kb hetente egyszer veszunk.
En a kinai kajat es a gyrost szeretem, de ritkan veszek, kb evi 2-2 alkalommal.
A csalad tobbi resze jobban szereti a pizzat, azt kb 2 havonta rendelunk (de szigoruan mindig egy helyrol, sok rossz pizzat megettunk, mire megtalaltuk a legjobbat a kornyeken).
Nekem a KFC lenne a kedvencem, ha valasztani lehetne, de evi egy alkalommal megyek max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!