Milyen gyakran esztek fenyomagot?
Figyelt kérdés
Milyen etelekhez jo salatan kivul. Vannak jo magyar markak?2015. márc. 25. 16:14
1/10 anonim válasza:
Én nagyon ritkán, és nemcsak salátán, húst is sütöttem már vele. De iszonyatosan drága, 10 dkg is ezer forint, nekem meg ennyi sok.
2/10 A kérdező kommentje:
Nemcsak neked az, szerintem keves olyan ember van Magyarorszagon, akinek ez nem sok 10 dkg-ert, bar ha belegondolok mennyien dohanyoznak, akkor... Azt kene megtudni, hogy melyik fenyotipus magja az eheto, es megkeresni vmi regi adatbazisban, hogy merre telepitettek ilyet es szepen szedni onnan.
2015. márc. 25. 17:36
3/10 anonim válasza:
Ja, te vagy az? Jó magyar márkák egy mediterrán fenyőfajta magjának? Talán a "Turul Gyöngye"?
4/10 anonim válasza:
Már megint sokáig törhetted a fejedet, hogy kirukkolj ismét egy hülye kérdéssel.
Fenyőmag- hungarikum... hát kész röhej vagy !
5/10 anonim válasza:
Én csak a saját nevemben mondhatom, hogy nagyon örülök a kérdéseidnek! Várom őket!
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom 6-os, az ilyen kommentekert erdemes, elviselni a negativokat is es soha nem feladni!!!
2015. márc. 25. 19:57
7/10 anonim válasza:
Nagyon ritkán, magkeverékekben szoktam (v)enni, magában megfizethetetlen. A mi éghajlatunk egyébként nem alkalmas a megfelelő fenyőfajtáknak, Dél-Magyarországon van néhány jó terület, de sosem leszünk fenyőmagexportőrök.
8/10 mustafa33 válasza:
Amikor tavasszal visszarepülök délről és húzok északra fészkelni, a Tátrában leszoktam szálni a cirbolyafenyőkre falatozni a magjából. Őszel meg délfelé tartva megpihenek néha a délolasz píniákon, azoknak is ehető a magjuk. :-)
9/10 anonim válasza:
Mustafa, első olvasatra a délolasz után mást olvastam, de megdörzsöltem a szemem, és , akkor már jól láttam, hogy mit írtál :D El is múlt a reggeli morcosságom:))
Üdv:)
10/10 MöjMöj válasza:
Minden nap lehetőleg a szomszéd kertjéből
Üdv: Egy fiatal mókus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!