Mi a neve annak a ropogós, kelt tésztából sütött hosszú rudacskának (gyakran fonott alakú) amit az olaszok feltétként, mártogatósokhoz fogyasztanak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 18:26
2/4 anonim válasza:
A grissini jutott eszembe hiretelen, erre gondoltál?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm!!!!
2012. máj. 9. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!