A japánok általában hogy készítik a halat? Beleforgatják pl lisztbe mint itthon gyakran szokás?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 20:05
2/6 anonim válasza:
A sushihoz való halat nyersen, de szoktak sütni is meg grillezett halat is csinálni, de nem szokták lisztbe forgatni, csak simán megfűszerezik egy kicsit beolajozzák aztán megsütik.
3/6 anonim válasza:
vagy nyersen mint az előzők irták, vagy tojás + burgonyakeményitőbe forgatják bele. Liszt helyett sokkal többször használnak keményitőt.
4/6 anonim válasza:
Van náluk még a tempura bunda is.
5/6 anonim válasza:
Igen, viszont a tempura-bunda tojásból és burgonyakeményitőből van :)
6/6 anonim válasza:
A Tempura bunda liszt, tojássárgája, só, víz.
Persze lehet hozzá tenni étkezési keményítőt, borsot, kukorica keményítőt, vagy burgonyakeményítőt.
Sokféle recept van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!