Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A japánok általában hogy...

A japánok általában hogy készítik a halat? Beleforgatják pl lisztbe mint itthon gyakran szokás?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 20:05
 1/6 anonim válasza:
A japánok nyersen eszik.
2013. jan. 21. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A sushihoz való halat nyersen, de szoktak sütni is meg grillezett halat is csinálni, de nem szokták lisztbe forgatni, csak simán megfűszerezik egy kicsit beolajozzák aztán megsütik.
2013. jan. 21. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy nyersen mint az előzők irták, vagy tojás + burgonyakeményitőbe forgatják bele. Liszt helyett sokkal többször használnak keményitőt.
2013. jan. 25. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Van náluk még a tempura bunda is.
2013. jan. 26. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, viszont a tempura-bunda tojásból és burgonyakeményitőből van :)
2013. jan. 26. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A Tempura bunda liszt, tojássárgája, só, víz.


Persze lehet hozzá tenni étkezési keményítőt, borsot, kukorica keményítőt, vagy burgonyakeményítőt.

Sokféle recept van.

2013. jan. 30. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!