Milyen gyakran esztek kaviárt?
Figyelt kérdés
és melyik a kedvencetek ország szerint? Orosz, iráni, esetleg a magyar?( bár ehhez, jó gazdagnak kell lenned! :) de az a jó ha van mit költeni!
van valami jó receptetek? én még csak lazac kaviárokat ettem, feketét még csak egyszer kóstoltam, egy rendezvényen, nagyon finom volt. de a csuka kaviár is nagyon dicsérik
2015. nov. 23. 22:52
1/11 anonim válasza:
Én még csak az olcsó mindenhol kapható "kaviárt" ettem, azt szeretem nagyon. Jó volna az igazit is kipróbálni. :)
2/11 anonim válasza:
Párszor próbálkoztam a komolyabbakkal, direkt nem akartam olcsókat próbálni, gondoltam nehogy amiatt elgyen rossz tapasztalat, de valahogy nekem nem igazán jött be ízvilágra a dolog. :(
3/11 anonim válasza:
10 évente? Nem szeretem különösebben, néha rendezvényen vagy japán étteremben előfordul. A lazackaviár helyesen néz ki, de ha finomat akarok enni, az szinte bármi más, mint pont a kaviár. Persze igazán különleges kaviárokat nem ettem, de az eddigi kaviárokból interpolálva ezt nem is bánom.
5/11 anonim válasza:
kábé 20 éve,fekete kaviárt de kóstoltam már vöröset is, piritóssal és vajjal frankó
Nem rossz de felejthető az ize véleményem szerint olyan mintha egy rakás buborék durranna szét a szádban
6/11 anonim válasza:
kb havonta, mikor megkívánom. túl drágát nem szoktam venni, nekem ízlik az olcsóbb is. persze jó lenne megkóstolni egyszer valami prémium kategóriásat, de nincs erre most sokezer forintom.
7/11 anonim válasza:
Oké, kezdjük ott, hogy mi az a kaviár :D
9/11 Eucica válasza:
A macskamat is azzal etetem. Napi 5szor.
10/11 A kérdező kommentje:
9-es orulok, hogy ilyen jol megy neked! :D remelem ujjnyi vastagon kened neki es mikor mar raun neha adj neki egykis kenomajast!de tubusosat am! :D
2015. dec. 3. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!