Milyen lenne számotokra egy ideális kajálda / étterem?
Komoly válaszokat írjatok légyszi, ne ilyeneket, hogy "ingyen van minden" meg hasonlók.. :)
Ilyenekre gondoltam:
"Magadnak válogatod össze a kaját.."
"Minden étel cukormentes és természetes alapanyagból készül.."
"Nincs sorban állás, automatizált az egész"
Hasonlók..
Amikor a gyakorlatomat csinaltam, az iroda alatt levo kajaldaba jartunk 90%-ban, pedig utca tuloldalan plaza volt 5 gyorsetteremmel.
3 fele olcso napi menu kozul valasztottam majdnem mindig (leves+masodik teszta/hus/fozelek) 800 korul.
Ha nem tetszett, etlaprol dragabban valasztottam valamit, 10-20 perc utan ehettem.
Bar sorbaallas valoban volt delben, de munkaidoben inkabb minel olcsobban akartam etkezni, minthogy gyorsan.
- imádom az ilyen szedd magad jellegű salátabárokat, szóval olyat kérnék szépen mindenképpen :)
- számomra fontos, hogy sokféle leves legyen, mindig szívesen próbálok ki újakat
- inkább hajlandó vagyok többet fozetni egy fogásért, de könyörgöm, rakjanak már elém normális adagot... 45 kilós nő vagyok, de sokszor még én sem lakom jól, olyan miniatűr mennyiségű kaját szolgálnak fel, hogy ihajj.
- nem hátrány, ha a párolt rizs/rizibizi/sültkrumpli/petrezselymes krumpli mellett esetleg szerepel az étlapon más köret is. Párolt vagy grillzöldség, zöldségpürék, burgonyafánk, tócsni, édesburgonya, karfiolpüré, sütőben sült brokkoli... stb. Annyi féle köret létezik, el kéne szakadni picit a megszokottól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!