Mennyibe kerül egy étterem elindítása anyagilag? Milyen engedélyek kellenek hozzá?
Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 14:06
1/3 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy egy kicsi házias kajálda vagy egy nagy, mesterszakácsokkal rendelkező exklusív hely. Az sem mindegy, hogy egy kisa faluban vagy a Váci utcán szándékozod megnyitni.
2/3 A kérdező kommentje:
Milyen feltételei vannak annak, ha én egy budapesti gyorséttermet szeretnék megnyitni?
2017. dec. 1. 20:47
3/3 anonim válasza:
üzlethelyiség berendezéssel(gépek, saválló edények,eszközök,bútorok előírásoknak megfelelően), szakmai végzettség, működési engedély, Nébih -külön engedély, szállítói szerződések (áru,hulladék) üzemorvosi szerződés,könyvelő, alkalmazottak, és ha ezek hibátlanul meg vannak, akkor még pénz az áru beszerzésére, és min. az első két hónap kifizetni valójára, mire az üzlet ki tudja termelni a havi kiadásokat.Mindez függ az üzlet profiljától, nagyságától, helyétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!