Hol van jo étterem pécsen ami nem tul drága mert keresztelö után szeretnénk elmenni ebédelni de nem tudok semmi jo helyet? Melyik az ideális kor a keresztelésre,3-4hos vagy inkább 7-8honapos?
szia ugye te már kérdezted h milyen ruci legyen rajta:)
Sztem 7-8 hó a jobb de nekünk másfél évesen volt.
És sztem több étteremből kérj árajánlatot.meg h mennyi főnek stb, be lehet e vmit vinni..
Szia!
A pellérdi Potyka vendéglő az nagyon jó. Nem túl drága és nagyon finom a főztjük. Esetleg a Delta étterem. Bár az ő áraikról nem tudok semmit. És még az Iparosházban lévő kisvendéglő is nagyon jó szerintem. És ami még árban nagyon jó az a kozármislenyi Két szekér Fogadó. Szerintem kérj több helyről árajánlatot. A Bagolyvár is nagyon jó viszont az nagyon drága. A Tettye Étteremmel ugyan ez a helyzet.
régen azt volt a szokás, hogy 6 hetes kor előtt kellett megkersztelni a gyereket. az én babám 7 hetes volt, mikor keresztelte a pap. szerintem jobb minél előbb túllenni rajta. persze időjárástól is függ. ebben a mínuszos időben biztos nem vinném keresztvíz alá! ráadásul a legtöbb templomban nagyon hideg van! várnék tavaszig.
étterem: Tortyogó a 6-os úton Szigetvár felé, szerintem szép hely, jó áron dolgoznak, és finom a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!