Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen lenne számotokra egy...

Milyen lenne számotokra egy ideális gyorsétterem?

Figyelt kérdés

Nyílván arra lennék kíváncsi, hogy ha bármi változtatást hoznátok a gyorsáttermek körében, akkor mi lenne az.

Ha lehet, akkor vonatkoztassunk el a rengeteg ismerősömtől hallott mondattól: "Az összeset be kellene zárni."

Annyit kérnék, hogy a fantáziátok teljesen szárnyaljon el.

Előre is köszi.

2017. jún. 28. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne ha lenne egy olyan gyorsétterem, ahol befizetsz x összeget és mondjuk két óra alatt korlátlanul ehetsz

Vagy kivannak rakva a hozzávalók, te válogathatnád össze miből mit szeretnél az ételedbe és ez alapján kellene fizetni.

Jó lenne ha éjjel-nappal nyitva lenne, legalább bulinapokon, de ne csak hamburgert lehessen kapni, hanem legyen nagy a választék(melegszendvicsek, saláták, gyros, taco, esetleg tésztaételek)

2017. jún. 28. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Semmi bajom az önkiszolgálókkal, de szeretem ha melegen tartják a kaját, és nem kell mikrózni (ami után vagy forró lesz, vagy hideg, vagy a kettő egyszerre).

Ne legyen tömeg, legyen olcsó, ne csak ebédidőben legyen nyitva hanem este is. Inkább legyen kisebb adag, ha így olcsóbb vagy finomabb tud lenni. A hagyományos "főzelékfalós" kínálat nekem teljesen megfelel. Lehessen kapni szódát vagy vizet, ne csak üdítőt.

2017. jún. 28. 20:10
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Több vega, vegán opció kéne.
2017. jún. 28. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Az első jól írja, hogy itt is lehetne ayce, illetve egész Pesten nem találok egy étterem kivételével frankó melegszendvicsest.
2017. jún. 28. 20:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen tematikájú a gyorsétterem, pizzázó, gyrosos...

Pl hamburger és hasonlóknál ne csak valami bolti bucit használjanak. (Ahova járok ott is helyileg készítik.) Habár tudom, hogy nagy különbség nincs tészta és tészta közt, azért van némi pszichológiai hatása, ha a zsemle kicsit amorf és külsőleg lisztes.

Lehessen egyedileg összeállítani. Bár erre valami gyors módszer is szükséges, különben a mögötte várakozók meglincselik. Netán, egyedi rendelésnél, legyen valamilyen alap és arra lehet dolgokat kérni.

2017. jún. 29. 06:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Te aki a cega kajákat írtad...

Úgy érted, hogy jó lenne, ha a kínálatban lenne olyan étel amiben egyáltalán nincs hús, vagy te azt a verziót gondoltad, amiben még tej, tojás, hal stb. sincsen?

Szóval melyiket? :)

2017. jún. 29. 22:41
 7/13 A kérdező kommentje:

Bocsáss meg:

Nem "cega", hanem vega kajákat írtad...

2017. jún. 29. 23:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm.

Amiket írtatok, "feldolgoztam". Annyit biztosíthatok, hogy nem csak ezek, de ennél sokkal több minden is teljesítve lesz, mint amit itt írtatok le, de amit itt leírtatok, az is teljesen teljesítve lesz természetesen.

Ha van még konkrét gondoltatotok, akkor írjátok meg, mert várom nagyon sok szeretettel.

Ja és ha lehet akkor egyrészt írjátok meg privátban a Facebook elérhetőségeiteket vagy valamit, aminek segítsgégével egyértelműen be tudlak majd benneteket azonosítani amikor jöttök vásárolni, hogy a segítségetekért csrébe először kapjatok 30%-os kedvezményt egy választott termék árából.

Másrészt pedig ha szeretnétek, hogy minél hamarabb megnyíljon ez a bizonyos "egészséges gyorsétterem" akkor ha tudtok, akkor lehet, hogy hülyén jön ki, de mivel elsőkörben Budapesten szeretném megnyitni a dolgot ahol azért költséges nagyon, ezért "támogassatok valahogyan" ha lehet. Kiemelem, hogy nem kéregetőzök.

Egyébként az egy alap lenne, hogy este is nyitva lennénk, csak azt még meg kell oldanom, hogy hogyan legyen...

Üdv mindenkinek és várom a válaszaitokat.

2017. jún. 29. 23:45
 9/13 anonim válasza:
Engem pl nagyon zavar hogy a Mcdonaldsban ha jeget kersz a colaba annyira felvizezi h szinte mar nem is erzed az izet....
2017. jún. 30. 02:12
 10/13 Noblesse Oblige ***** válasza:

Hmmm...

Én úgy képzelek egy "ideális" gyorséttermet hogy az embernek több választási szabadsága van, mint egy hagyományos étteremben.

Tehát lehetne salátás pult pl ahol te válogatod össze milyen salit mennyit teszel. Lenne egy húsos pult, ahol beleteszed a húst, választhatsz pl.

Móron van egy nagyon jó étterem, ott ki van rakva minden kaja. Befizetsz egy fix összeget és azt veszel amit akarsz. Ha akarsz 2 féle levest eszel, vagy az összes desszertet megkóstolod. Illetve ami nagyon nagyon nagyon tetszett az a grill pult. Volt egy vas asztal azon grilleztek a srácok, azt kértél amit akartál, zöldség, hal, hús, illetve ananász opcióban. Az olajat és te válogathattad meg hozzá, illetve a grillező javasolta ezt vagy azt, ami jobban megy az ízéhez. Nekem az állam is leesett attól a helytől. Nagyon finomak voltak a kaják, laktatók, és meg volt a választási szabadságod is. A salátás pult meg maga a gyönyörűség.

Szóval az álom gyorsétterem számomra olyan, hogy nem várni kell és csak a rendelést leadni, hanem összeválogathatom magam mi az amit én kívánok bele/hozzá/mellé, és én is rakom össze (kivéve pl grill és egyéb hasonló ételek.) Ott viszont lenne egy pult, ahol megmondom mit kérek, megcsinálják és kiadják.

Tehát nekem a választás szabadsága, az egészséges ételek lenne a lényeg.

Meg ne legyen nagyon modern kinézete. Mint pl burger king, mcdonalds olyan steril az egész étterem, hogy inkább néz ki kórháznak mint olyan helynek ahol az ember szívesen tölti a szabadidejét.

2017. jún. 30. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!