Lehet, hogy a KFC kajáldákban különböző csípősségűre készítik a melleket és szárnyakat?
Figyelt kérdés
Ha igen, Budapesten hol a legenyhébb fűszerezésű? Eddig csak tapasztaltam, hogy egyszer erősebbek, máskor gyengébbek az említett dolgok, néha megkönnyeztet vagy már megenni is nehéz, máskor szinte nem is érződik. Lehetséges, hogy éttermenként eltér az erősség, mert nincs valami egzakt meghatározás a csípős összetevő mennyiségére?2017. ápr. 1. 01:37
2/5 anonim válasza:
Nekem szinte nem is csìp. Bàr èn csipő függő vagyok.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó, de melyik az a KFC, ahol úgy érzed nem is csíp?
2017. ápr. 6. 14:52
4/5 anonim válasza:
Nem hogy éttermenként, még időszakonként is eltér. Én csak 1-be járok, oda is csak ritkán, (nem ismered, miskolci) de határozottan eltérő csípősségű ugyanaz a termék.
5/5 anonim válasza:
A csípősség attól függ, hogy a hús pácolásánál mennyi pácport használnak és ezt a pácport mennyi vízben keverik el. Kicsit az is számít, hogy mennyit áll a hűtőben a bepácolt hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!