Mi az oka, hogy a Budapesti kajáldákban minden létező ételt teleraknak sárgarépával?
Figyelt kérdés
Most komolyan, már a harmadik helyről sikerült elmarniuk azzal, hogy az ételt már ehetetlenségig telerakták sárgarépával. Ráadásul gyakran még azokat is, amikbe egyáltalán nem is kellene!2013. ápr. 13. 21:21
1/4 anonim válasza:
Na és? Legalább szépen tudsz majd fütyülni! Bezzeg fehérrépa nincs nagyon, mert drága. De attól úgysem lehet szépen fütyülni.
2/4 anonim válasza:
Nekem még sosem volt ilyen problémám. Pontosan milyen ételekről és milyen kajáldákról van szó?
3/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk a Lecsóban egy időtájt úgy konkrétan MINDENBE raktak sárgarépát. Ma a cba-kajáldában kaptam olyan levest, amibe semmi más nem volt. (Meg még volt egy jópár másik belvárosi étkezde, de most hirtelen nem ugrik be a nevük.)
2013. ápr. 13. 23:12
4/4 anonim válasza:
Biztos abból még sok van nekik. Én ma voltam a piacon és gyönyörű sárgarépákat árultak, olcsón. Gondolom az éttermek is abból főznek, amit a legolcsóbban be tudnak szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!