Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen lenne számotokra egy...

Milyen lenne számotokra egy ideális gyorsétterem?

Figyelt kérdés

Nyílván arra lennék kíváncsi, hogy ha bármi változtatást hoznátok a gyorsáttermek körében, akkor mi lenne az.

Ha lehet, akkor vonatkoztassunk el a rengeteg ismerősömtől hallott mondattól: "Az összeset be kellene zárni."

Annyit kérnék, hogy a fantáziátok teljesen szárnyaljon el.

Előre is köszi.

2017. jún. 28. 20:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Rendben. Amúgy a McDonalds-nak az a nagyon steril kinézete azért van, mert nagyon letisztult a forma és a design az étteremben és nem minden túlburjánzott, mint a legtöbb kisvárosi vendéglőben.

Meg persze azért is, mert ha a köjál kimegy oda, akkor nagyon sok mindenbe beleköthetnek és mindent hihetetlenül sterilen kell tartani.

Legalábbis szerintem.

Amúgy azért kérdeztem, mert szeretnék csinálni egy egészséges gyorsáttermet, ahol nincs tartósítószer és semmi sem sül vagy fő egyszerre 1 gallon olajban.

:)

De persze ez csak az én véleményem.

2017. jún. 30. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:

A vegetáriánus és a vegán opciókat is írtam, tehát tej, tojás, méz, zselatin, mindenféle ilyesmi nélkül is.

Én ugyan eszek (bio) sajtot pl., mást nem ami állati, de nem szívesen vásárolok készételt, mert nem tudom milyen forrásból van benne az adott termék.

2017. júl. 1. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:

"Amúgy azért kérdeztem, mert szeretnék csinálni egy egészséges gyorsáttermet, ahol nincs tartósítószer és semmi sem sül vagy fő egyszerre 1 gallon olajban. "

Akkor az nem lesz gyorsétterem.

A gyorsétteremnek épp az a lényege, hogy gyors. Bemész, kéred a kaját, és jó esetben 5 percen belül meg is kapod és ehetsz. Ha ki kell várni, hogy az előttem lévő nyolc rendelést egyesével kisütögessék, aztán jön az enyém, akkor ott vagyok fél órán át legalább. Az meg már a sima étterem szintje, nem a gyorsétteremé.

Épp azért megyek a gyorsba, mert ha 15 perc az egész ebédszünetem, akkor azonnal kell a kaja, ennem kell, nem értek rá várni!

2017. júl. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!