Miért nem rakhatják a boltban a szalamit a zsemlebe a boltosok?
Gondolom ez már nem tartozik a munkájához.
A legtöbb boltban viszont lehet kapni előre elkészített szendvicseket, de persze jóval drágábban.
Ez azért helyfüggő, nekünk egyszer utazáskor elkészítette az eladó a szendvicseket, pedig nem lenne neki muszáj.
Szóval ha ilyen helyzetben vagy, akkor kérdezd meg az eladót. Ha jó napja van, akkor lehet szívesen elkészíti.
EngedéJJJe biztos nincs rá. (drága ég)
Kisboltokban simán megcsinálják, nem görcsölnek rajta.
Bocs, de nagyon röhögök, mert úgy olvastam, hogy miért nem rakhatják a zsebedbe a szalámit a boltosok :D
Régen, amikor még jellemzően csak kis boltok voltak, ez belefért. Anci nénit megkértem, hogy mérjen le két szelet párizsit, és tegye bele egy zsemlébe. A Tescóban, Sparban ez ma nyilván nem kivitelezhető, de az olyan kis garázs-közértekben, amik itt-ott még vannak, szerintem ma is megteszik, legalábbis nem tudok róla, hogy ezt bármilyen szabályozás tiltaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!